tiistai 13. maaliskuuta 2012

Inspiroiva Puutarha Blogi tunnustuksia. Inspirerande Trädgårds Bloggar.


Inspiroiva Puutarha Blogi tunnustuksia. 
Inspirerande Trädgårds Bloggar.

Kiitoksia Puutarha Ystävilleni Mörököllille ja Pionihulluutta ja puutarha unelmia Blogi tunnustuksesta. Laitan tunnustuksen eteenpäin vähän uudistetussa muodossa. Inspiroiva Puutarha Blogi -sellaisen tunnustuksen voisi antaa jokaiselle puutarha blogille jota lukee - aina oppii jotain uutta, hoksaa mitä pitää tehdä juuri nyt (!), innostuu kauniisti toteutetuista keittiöpuutarhoista, kukkapenkeistä, yksityiskohdista tai kokonanasuudesta, uusista kasveista tai kasvatus tavoista...

Jaan tunnustuksen 5 puutarha blogille joista olen inspiroitunut erityisen paljon. Olisin todella hauskaa jos tunnustuksen saaja kertoisi blogissaan jotain näistä: 
1) Miten puutarhainnostus ja puutarha blogin pitäminen syntyivät
2) Mikä on erikoisin, ihmeellisin, harvinaisin, tunnearvoltaan suurin tai kaunein lempikasvisi?
3) Millainen on puutarha filosofiasi?

Tämän ihastuttavan blogin puutarha sijaitsee V-vyöhykkeellä ja sen lisäksi että puutarhan ja kasvien kuvat ovat aivan ihastuttavia ja on hauska seurata kokeilunhalua ja "vyöhyke-uhmaa" kun puutarhassa kokeillaan Magnolioita ja muita etelän ihanuuksia!

Den här bloggen är själva inspirationen till att jag började läsa trädgårds bloggar -hittade fler och så småningom började blogga själv också!
Trädgården ligger  i zon IV och är blomstrande konstverk. Bloggen är en av de vackraste jag har besökt. Bilderna av blomrabatten och stilleben är så fulla av fantasi att det är en njutning att titta in, läsa...

Nautin tämän blogin lukemisesta kun sieltä löytyy niin paljon asiatietoa. Joka kerta olen oppinut jotain uutta, saanut vinkkejä kasvihankintoihin ja valintoihin. Pelkkää puutarhaa, täyttä asiaa! Huippu Blogi!

Den här trädgårds bloggen är så fylld av sprakande liv och känslor, bilder från en otroligt vacker trädgård och på söndag kunde man kika in även via Strömsö. Trädgård för barnen, med massa roliga ideer!

Tässä blogissa voi katse levätä ja kaunita kuvia voi vain selata - -- tai sitten yrittää tihrustaa kuvasarjoja eri projektien etenemisestä ja ottaa opiksi! 


En Inspirerande Trädgåds Blogg - bekännelsen kunde man ge till varje blogg man läser. Varje gång hittar man på nya ideer, lär sig något nytt, njuter av att se på vackra bilder, eller blir sugen på att skaffa sig nya växter ... Det finns så många härliga trädgårds blogg! Tack till er ALLA att ni finns och delar med er!

Ovan finns länkar till 5 Inspirerande Trädgåds Blogg, titta in om ni inte redan har gjort det!
Det skulle vara så kul om ni som har mottagt bekännelsen skulle vela dela med er med någon av följande:

1) Hur föddes kärleken för trädgården och trädgårds bloggandet?
2) Berätta om den mest förunderliga, härliga, rara, vackraste eller minnesfullaste favorit växten som växer  i din trädgård.
3) Hurdan är din trädgårds filosofi

Ha en så fin vecka Alla Trädgårds Vänner!

8 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta! Olen todella iloinen, jos olen voinut tarjota sinulle inspiraatiota puutarhapuhteiden parissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi mukavista hetkistä blogia ja kuviasi selaillen =)

   Poista
 2. Oi,miten hieno tunnustus,suuret kiitokset<3 Tosi hyvä idea muokata puutarha-aiheinen tunnustus,semmoista ei olekaan ennen näkynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, ja mukava oli lukea kirjoituksiasi puutarhasta ja filosofiasta. Huomasin että puutarha tunnustus lennähti kauttasi matkaan ja olen käynyt lueskelemassa jo lukuisia yhtä ihania postauksia ja puutarhakertomuksia eri blogeista!
   Todella mukava näin <3

   Poista
 3. Hej Karolina!
  Tusen tack kära bloggsyster :) Jag tar ödmjukt emot bekännelsen!! Härligt! Det är så himla roligt att läsa andras trädgårdsbloggar, och man hittar alltid något som inspirerar, och roligt att man själv också kan vara en inspirationskälla för någon annan.
  Ni får jag börja fundera och meditera lite över frågorna :) Ha det gott så träffas vi i bloggen!!!
  /nina

  VastaaPoista
 4. Hej och Tack!
  Jag satte just upp ett inlägg med lite funderingar kring trädgårdslivet :)

  VastaaPoista
 5. Moro,
  Kaikkeen sitä joutuu mukaan, kuten tähän inspiroivaan puutarhaan. Vaikka ei ole puutarhaakaan.
  Jätin tahallani yhdyssanavirheet korjaamatta, kun Chilifoorumilla on niiden perään muistuttelijoita, pilkun viilaajia. Pitää heillekin jotakin huvia jättää. Kasvusta innostuminen ei katso oikeinkirjoitusta, se vaatii vain avointa kiinnostusta.

  Hienolla kameralla kuvaat, minulla on 550D.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...