tiistai 5. kesäkuuta 2012

Puutarhakirjan arvonta. Utlottning av en trädgårgsbok.


Rakastan puutarhakirjoja. Niitä on jo kertynyt melkoinen rivi kirjahyllyyn.
Autuas olo blogissa on arvonta, käykääpä osallistumassa yllä olevasta linkistä, niin voitte voittaa kuvassa olevan kirjan...

Jag älskar trädgårds böcker. Det har hunnit redan bli en fin samling i bokhyllan. Och så lånar jag dem till mina vänner i försök att få dem att bli lika trädgårdstokiga som jag. Man får så mycket inspiration från böckerna. Ibland har jag vänner på besök och så bläddrar vi i böckerna och försöker hitta bilder på nän speciell lösning, buske eller blomma.
Om ni vill, så titta in på länken ovan och deltag i utlottningen av boken i bilden (som är på finska men har säkert många fina inspirations bilder).

Ha en fin vecka! Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Tack för tipset!

  Jag är också en riktig trädgårdsboknörd och bläddrar i mina böcker varje kväll, funderar, inspireras och njuter av alla ideer som ploppar upp..till makens förtvivlan ;) han trodde nog ännu ifjol att när någonting är byggt och planterat i trädgården så kommer det att bestå..inte ändras, göras om och om igen för varje år som går ;) haha..underbara trädgårdsliv i ständig ruljans!

  Ha en riktigt skön fortsättning på veckan!

  kramar
  sandra

  VastaaPoista
 2. Minäki rakastan puutarhakirjoja, itellä niitä ei vielä kovin montaa omaa, joten..=)
  Mielenkiintoista tuolla tuo sinun omavartettu omenapuu, ois kiva nähdä jatkotarinaa sitten.=) Toivottavasti oma lamoherukkani ois noin rehevä joskus, ja pystyisin siitä lisäämään joka paikkaan.=)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...