torstai 9. elokuuta 2012

Taimenvaihtopäivä Oulussa. Tervetuloa sunnuntaina!Tervetuloa! Välkommen!

Siivosin perennapenkkejä ja kaivelin ja järjestelin, jaoin ja huomasin että tästähän riittäisi jaettavaakin...
Lipstikkaa. Iisoppia. Minttua. Kuunliljoja. Viiruhelpiä. Neilikkaa. Saunayrttiä....

Sunnuntaille on luvannut poutaa. Vaihdetaan taimia "Tuo taimi, vie taimi" periaatteella. Keittelen kahvia ja teetä tulijoille. Kaikki lähiseudun blogilukijat ja puutarha ystävät lämpimästi Tervetulleita!
Ilmoittelen myös Oulun puutarha yhdistyksen jäsenille niin saadaan mukaan sieltäkin innokasta porukkaa.

Aika / Tid: Sunnuntai 12.8 klo 14-16
Paikka / Plats: Palstatie 17, Oulu


Välkommen till byte av plantor!
Jag kokar kaffe och te'.
"Kom med en planta och ta med hem en planta".
Jag har städat i trädgården och delat mina växter så det finns mynta, libsticka,  Isop, funkia mfl.
Alla är hjärtligt välkomna!

Ps. Frön till dessa vackra "Puppy Love" Vallmon har jag fått från Nina med Bloggen Min Eden. 

12 kommenttia:

 1. Hieno idea!!ja voih,minä olen iltavuorossa sunnuntaina,en pääse :( Piipahdin muuten tänään Oulujoen Taimistolla hakemassa upean Merveille-ruusun,jota oon jonottanut pari vuotta:)

  VastaaPoista
 2. Ja oi voi, minulla on pikkaisen pitkä matka sinne teille... mutta onpa todella todella kaunis unikko. Olisiko mahdollista saada vähän siemeniä? Voin lähettää postimerkillä varustetun kirjekuoren sinulle jos sopii.

  VastaaPoista
 3. Olen kovasti odottanut tällaista tilaisuutta, mutta tietenkin on niin, että olen pois paikkakunnalta. Kaikki hyvä menee ohi, niin kuin jokin aika sitten avoimien ovien päivä Äimäraution siirtolapuutarhassa.
  Tuollaista vaihtopäivää yriti(ä)n järjestää syyskuulle Oulunsaloon, olisitkohan kiinnostunut tai joku muukin.

  VastaaPoista
 4. Tuo on tosi hyvä idea. Meillä siirtolapuutarhalla on tuota myös joskus harrastettu, mutta nyt se on jääntýt, täytyisi elvyttää. Itse olen jakanut kaikki ylimääräiset taimet kaikille halukkaile ja vastaavasti saanut myös toisilta.

  VastaaPoista
 5. No voi harmi teidän puolesta jotka ette pääse =(

  Minulla jäi tänä vuonna käymättä Oulun Puutarha Yhdistyksen taimenvaihtopäivässä. Ne ovat yleensä Prisman tms. parkkipaikalla. Siellä on aina hauska meininki ja oppii uusista kasveista ja kukista.
  Syksyllä on ollut Oulun jätehuollon (?) järjestämä taimenvaihto jossa myös olen ollut. Mutta en ole varma järjestävätkö he joka vuosi?

  Joten syyskuussa varmasti löytyy jotain uutta jaettavaa kun on innostunut mylläämään kukkapenkkejä. Ilmoittele vain Tarja niin ainakin minä olen innokkaana mukana. Siinä sitten sivussa tapaa uusia/vanhoja puutarha ystäviä ihan oikeasti.

  Ystäviäni ja Oulun Puutarha Yhdistyksen väkeä ilmaantuu paikalle, ja kaikki te jotka kohtuullisen matkan päässä asutte ja päääsette tulemaan, LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

  VastaaPoista
 6. Tarja, Harmi kun missasit Äimänraution avoimet ovet. Siellä oli ihania pikkupuutarhoja. Uskoisin että jos sinne lähtee kiertelemään joku viikonloppu niin ystävälliset ihmiset varmaan antavat kurkistaa pihoillensa ja kertovat puutarhastaan. Nyt väkeä oli ihan MMMMMIELETTÖMÄN PALJON joten kulkeminen ja kyseleminen oli tungoksessa jokseenkin hankalaa..

  VastaaPoista
 7. Cosmos, koitan ehtiä kerätä siemenet ja laitan sinulle sitten syksymmällä.
  Nuo ovat todella lumoavia. Väri on aivan ihana!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanan mahtava unikko tuossa kuvissa, huokailen vaan täällä ruudun toisella puolella:)

  VastaaPoista
 9. Sinulle on haaste mummon kammarissa

  VastaaPoista
 10. Mikä ihme on tuo 'saunayrtti'? Onko se kasvin oikea nimi? Tulisin jos pääsisin, mutta vielä on kahvilani auki.

  VastaaPoista
 11. Kiitos Henrietta =)

  Amalia, Kiitos haasteesta, kävin kurkistamassa sivullasi mutta viestini (?) ei ehkä tallentanut. Alampa miettimään lempipaikkaani ja vastaan jossain vaiheessa haasteeseen =)

  Leila, kun viisaat puutarhaharrastajat saapuivat paikalle he valistivat minua saunayrtistä joka onkin saippuayrtti tai siis oikeammin suopayrtti. Jotenkin se liittyi saunaan ja siksi tuo väärä nimi on tainnut pulpahtaa tekstiin... Hyvä kun sinäkin sen huomasit =)

  Harmi kun et päässyt paikalle, oli niin mukavaa, järjestän joskus toisenakin vuonna samanlaisen rupattelu, kahvittelu ja taimenvaihto hetken =)

  VastaaPoista
 12. No niin, tulikin mieleen, että saippuayrtti, kun saippua sopii sinne saunaankin. Olenkin miettinyt, mistä löytäisin sille paremman paikan, nyt se tuskin näkyy tuolta seinän vierustalta. Kun se on minulle niin rakas juuri sen vuoksi, että se on ainoa minun äidiltäni ja vanhasta kodista saamani kukka. Sellaista pitäisi vaalia.

  Ja kiitos, kun esittelit niin kauniisti Särkän taimitarhaa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...