perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kuvankauniissa Naantalissa. I den vackra Nådendalen.


Kauneus tekee onnelliseksi ja maailman tuntuu paljon paremmalta paikalta elää, pohdin kun lomailimme Naantalissa ja vietimme muutaman rennon kesäpäivän kahdestaan Rakkaani kanssa. Vanha Naantali on vanhoine rakennuksineen henkeäsalpaavan kaunis. Istuimme satamakahviloissa ja ihastelimme kauniita puutaloja (ja minä tietysti kurkistelin korkeiden aitojen yli pihoille). Jotain kuvakavalkadia kauneutta ja puutarhaa arvostaville. Suosittelen viettämään kesäpäivän tai pari Naantalissa!

Ja jos matkustat Naantaliin, lähistöllähän on Pionien koti (Taivassalossa) sekä Kemiön saarella sijaitseva Westers yrttipuutarha johon rakastuin aivan täydellisesti. Kuvia yrttipuutarhasta tulee lähitulevaisuudessa...

Kannoja kahvilan edustalla. Kanna blommor framför cafeet.
 
 Rekommenderar varmt, att njuta av några sommardagar i i Finska Nådendal. En vacker omgivning gör människan så lycklig och rosam. Det behövdes inte något speciellt för en lyckad semester; god sällsap, promenader i gamla stan, kaffepauser och härlig fisk-buffe luch på restauranger vid hamnen. Havsbris. De gamla husen är ju så vackra -och jag kunde inte motså frestelsen att försöka kika över de höga staketen.

Och om du ska till Nådendalen så är ju "Pionernas hem" i närheten, i Taivassalo. Och inte för långt borta är heller Westers Örtagård i Kimitön. Jag har alldeles härliga bilder från örtagården och ska dela med er här i bloggen snart...


9 kommenttia:

 1. Kyl on herkullisen näköisiä maisemia.

  VastaaPoista
 2. Viime kesänä vietettiin päivää noissa maisemissa:)

  VastaaPoista
 3. Naantali on kaunis, mitä kaupungit olisivatkaan ilman näitä idyllisiä vanhoja osia!

  VastaaPoista
 4. Oikein naantali-ikävä iski kuvistasi! Yksi lempparikaupunkejani :)

  VastaaPoista
 5. Onpas kaunista ja tunnelmallista ! Kiitti vinkistä, todellakin käymisen arvoinen paikka.

  VastaaPoista
 6. Kyllä Naantali on kauneutta rakastavalle juuri oikea paikka! Kun saatiin lastenhoitaja oli mielessä ensin monenmoinen suunnitelma pidemmälle... Toisaalta kun on saanut ennen lapsia reissata maailmaa ympäri ihan tosissaan, tuntui ihanalta viettää rentouttava loma kotisuomessa. Eipäs kaduta olleenkaan.
  Nyt tiedän että Suomestakin löytyy Maailman ihanimpia paikkoja!

  Ja Naantalin lähistöllä on niin monia herkuttelevia puutarhamatkailukohteita että tänne voisi lähteä vaikka ihan naisporukalla kiertämään =)

  VastaaPoista
 7. Niin kauniita ja kutsuvia näkymiä. Minua harmittaa hieman, että meidän toissakesän koko Naantali-päivä meni Muumimaailmassa, ja sain katsella vain vilaukselta kaunista houkuttelevaa Naantalia. Toki saari, jossa Muumimaailma on, oli myös upea. Tuonnehan voisi tosissaan mennä uudestaan. Ei tarvitse mennä merta edemmäksi kalaan! :)

  VastaaPoista
 8. Tuttuja maisemia. Olemme käyneet muutaman kerran Naantalissa. Siellä on aivan omanlaisensa kiireetön fiilis:)

  VastaaPoista
 9. Det kanske blir en tur till Naantali i sommar. Efter dessa bilder blev jag absolut sugen! Har ju en finskspråkig man som tur är om det blir tid över till pionbesök :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...