torstai 5. joulukuuta 2013

216 Ihanaa Suomalaista Puutarhablogia! 216 Underbara trädgårdsblogg!


Kevättä ja kesää odottelessa, käykääpäs lukemassa iki-ihania puutarha blogeja yllä olevasta linkki-listasta. Uusia puutarhablogeja on lisätty linkki-listaan viikottain ja nyt niitä löytyy yhteensä 216. Lämmin kiitos kaikille teille jotka olette jo bloginne liittäneet listalle!
 
Uusien blogien lisääminen olisi päättynyt tänään sillä palvelu muuttui maksulliseksi, tätä harmittelin aikani, sillä vaikka listalla on jo runsaasti blogeja, olisi ollut harmi jos uudet puutarhabloggaajat eivät olisi voineet enää liittyä mukaan ja näin olleen lista ei olisi enää ollut up-to-date.
Niinpä kysyin yhteistyökumppaniksi Kotipuutarha lehteä jotka ilokseni suostuivat sponsoroimaan jatkossa linkki-listan ylläpidon. Lämmin kiitos heille.
Ja Tervetuloa lisäämään puutarhablogisi linkki-listaan jos se ei vielä siellä ole!

Yllä olevan kuvan tai muun linkin blogi-listaan saa mielellään laittaa myös omaan blogiisi, ilahdun siitä paljon! Sen lisäksi lupailivat Kotipuutarha lehdestä että päivittävät kotisivuaan ja laittavat sieltä linkin blogi-listaan. Ja siitähän me ilahdumme hurjasti jos uusia puutarhaharrastajia löytää myös blogimaailman!

Tunnelmallista viikonloppua Rakkaille Puutarha Ystäville!
 

 
Även svenskspråkiga blogg med trädgård i Finland är varmt välkomna att länka sina trädgårdsblogg till listan. Från och med i dag är Kotipuutarha tidningen med och sponsrar länksamlingen, varm tack från oss alla! Länksamlingen är öppen för nya blogg även i fortsättningen, och tidningen har lovat att de i snar framtid ska de lägga en länk från hemsidan till Trädgårdsblogg listan så att även nya trädgårds entusiaster hittar till bloggvärlden!

6 kommenttia:

 1. Hieno juttu!! Täytyypä itsekin käydä kurkkimassa uusissa blogeissa!

  VastaaPoista
 2. Oi, mahtavaa!! Hienoa Karolina! :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa että keksit pyytää Kotipuutarhalehteä yhteistyöhön! Olisi todella harmi jos lista olisi poistunut. Alusta asti tämä ideasi on ollut aivan mahtava!!

  VastaaPoista
 4. Upea juttu ! Tosi kiva että sait apua Kotipuutarhalehdeltä, hienoa että lista säilyy ja pääsee vielä Kotipuutarhan sivuille. Kiitos Karo !

  VastaaPoista
 5. Todella hienoa, että sait sponsorin. Itsekin löysin tämän linkkilistan vasta nyt, vaikka olen ollutkin lukijaksi. Nyt siis blogi lisättynä sinne. Kiitos ja hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 6. Täytyypä käydä tutustumassa uusimpiin, valtava määrä niitä onkin jo mukana.
  Hyvä että sait Kotipuutarhalehden yhteistyökumppaniksi.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...