maanantai 6. tammikuuta 2014

Inspiration!!!


 Valtavat määrät puutarha inspiraatiota! 
En otrolig mängd av Trädgårds inspiration!


Olin kyllä kuullut pinterestistä täällä blogimaailmassa mutta en ole jaksanut lähteä mukaan kaikkeen digitaaliseen informaation-tulvaan. Blogimaailmassakin riittää ihan tarpeeksi luettavaa, kaunista katseltavaa ja ihasteltava (kiitos teille ihanat Puutarha Ystävät!).
Mutta sitten joululomalla päätin kurkistaa, mitä se Pinterest oikein on.
Ja kyllä - voi mieletön- nyt avatui ovi maailman ihanimpiin puutarhakuviin. Sekä suomalaisiin että ympäri maailmaa. Olin toivonut joulupukilta Illustrated Garden puutarhalehden tilausta mutta pukki oli päättänytkin tuoda ylikalliit alusvaatteet Stockmannilta (ei siitä sen enempää).

Päätin etten oikeasti tarvitse sitä Illustrated Gardenia -
Loputtomat määrät inspiraatiota, käykää vaikka itse kurkistamassa, ja luokaa oma sivu jos haluatte kopsata kuvia itsellenne talteen. se on niin helppoa!



Hade hört om Pinterest med hade in i all hast ta haft tid att fördjupa mig i vad det är...
http://www.pinterest.com/KarolinanPuutar/puutarha/ 
Under jullovet började jag samla på vackra trädgårdsbilder på Pinterest (länk ovan till min samling) och förstod vilken oändlig källa av inspiration det är!
Jag som hade önskat mig Illustrated garden av tomten men fick överdyra bh'n från Stockmann blev hur glad som helst av de vackraste av vackraste bilderna på Pinterst som man kan samla helt gratis!
Kika in, lätt är det också att samla sina favorit bilder! 

Källa till bilderna hittar du från länken ovan.
Kuvien lähteet löytyvät yllä olevan linkin kautta josta pääset kuvien julkaisusivuille.

16 kommenttia:

  1. Sieltä kyllä löytyy monenlaista, juu ;) Mahtavia kuvia olet pinnannut. Itsekin jotenkin vahingossa ajauduin sinne ja kun kirjauduin, niin siellähän olin :) Yritän välttää liittymästä enää mihinkään netissä. Paljon tulee tuolta google plussastakin pyyntöjä, mutta olen vielä pysynyt poissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli löysitkö puutarhasi pinterest maailmasta? Voin kuvitella että uskomattoman kauniit puutarhakuvasi olivat jo ennen sinua siellä =)
      Minäkin löysin muutaman kappaleen blogistani sekä puutarhasta- etuoven kautta pinnattua kuvaa =) Olen imarreltu että joku oli tahtonut ne ottaa talteen.

      Poista
  2. Kiitos vinkistä! Omat puutarhalehdet ja -kirjat ovat tämän talven aikana moneen kertaan jo luettuja, noissa kuvissa mieli ja silmät lepäävät. Ulkona on pimeää (umpisumuista juuri nyt) ja ankeaa, ruudulla hehkuvat kauniiden kuvien värit.

    VastaaPoista
  3. Lehdissä ja kirjoissa on se hyvä puoli että kuviin liittyy tarina... Noita inspiraatiokuvia katsomalla ei selviä mitä kasveja kuvassa on... Ellei sitten kuvaa klikkaamalla mene kuvien alkuperäis-sivuille.

    Toisaalta kuvat ja värit ovat niin uskomattomia että tulee sellainen olo voiko tuollaista edes taikoa...?

    VastaaPoista
  4. Oi mieletön tuota ekan kuvan maisemaa! <3

    VastaaPoista
  5. Pinterest on koukuttava, mutta sieltä saa myös paljon kivoja ideoita kokeiltavaksi omalle pihalle. Blogeista tietenkin myös!

    VastaaPoista
  6. Voi mahdoton miten upeita kuvia!

    VastaaPoista
  7. Så fina bilder du har hittat på Pinterest. Den första bilden är ju så otroligt vacker!
    Själv har jag också fastnat på Pinterest....verkligen en guldgruva med inspiration och ide´r.
    Din sida bjuder också på en massa fin inspiration!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tackar Catarina,
      Man fastnar verkligen i bildflödet, men det finns så otroligt mycket vackert.

      Poista
  8. Pinterest on kyllä melko koukuttava paikka;)

    VastaaPoista
  9. Onpa ihania kuvia! Itse olen myös vastustanut pinterestiä, mutta pakko kai se on käydä katsomassa. Ja tunnistan kyllä tuon ulkomaisten lehtien kaipuun :-)

    VastaaPoista
  10. Juu, pinterestissä on aivan ihania kuvia ja ideoita. Mutta siellä saa kyllä ajan kulumaan. Näin tammikuun iltoinahan on kuitenkin kiva haaveilla ja suunnitella. Itse haaveilin myös Garden Illustratedista ja tilasinkin sen suomalaisen lehtivälitysfirman kautta. Tilaus piti maksaa heti. Mutta lehteä ei kuulunut. Kun noin 3 kuukauden päästä soitin firmaan, ne väittivät ettei raha ole koskaan tullut sinne. Kuitin lähetyksen ja vielä 3 kuukauden kulumisen jälkeen sain rahani takaisin mutta lehteä eivät koskaan voineet lähettää koska yhteistyö lehden kanssa olikin yllätten päättynyt. Joten jos tilaat lehden joskus, luulen että kannattaa tilata suoraan lehdestä. Itse olen tyytynyt irtonumeroihin, joita olen ostanut joskus Helsingissä käydessäni. Lahden seudulta en valitettavasti ole löytänyt niitä mistään myynnistä. Oikein Hyvää Uutta Vuotta! Ja onnea kodin myyntiin ja uuden suunnitteluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riina hyvästä vinkistä, kun joskus tilaan niin pitääpä tilata sitten suoraan....
      Tällä hetkellä riittää pinterestistä löytyvät upeat kuvat.
      Parasta että ne saa talteen "omaan leikekirjaan" =)
      Voi palata myöhemminkin katselemaan kuvia.

      Poista
  11. Pinterest on kyllä kiva! Kiitos ihanasta blogin joulukalenterista! Kävin joka päivä katsomassa sitä, kun kännykästä oli helppo kaiken kiireen keskeltä katsoa päivitykset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, joulukalenteria oli mukava tehdä.
      Odottelen että sinäkin laitat oman Pinterestin niin voidaan yhdessä etsiä upeita puutarhakuvia =)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...