keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kiitokseksi yhteistyöstä Puutarhabloggaajat saavat ilmaisen Kotipuutarhalehden! Gratis trädgårdstidning..

http://www.kotipuutarha.fi/

Linkkilista on ollut avoinna marraskuusta 2011lähtien ja sinne tulee viikottain uusia puutarhablogeja - kiitos kaikki te jotka olette linkittäneet bloginne sinne, ja aivan upeaa että meidän Puutarhablogi-maailmamme kukoistaa ja uusia blogeja syntyy. Tänä vuonna jo toista vuotta peräkkäin maksullista linkkilistaa sponsoroi 
joka mahdollistaa sen että yhä uudet blogit voivat liittyä listaan. Lämmin kiitos!

http://www.kotipuutarha.fi/lahjalehti/lahjalehti_bloggarit.html
Pyynnöstäni yhteistyön kunniaksi Kotipuutarha tarjoaa kaikille Karolinan puutarhat –sivuston bloggareille ilmaiseksi Kotipuutarhan näytenumeron. Tilaa oma lehtesi tästä linkistä: (linkki poistettu 19.4.15)

Kurkista myös tarjous uusille lehden tilaajille. Tarjous on 5 numeroa hintaan 22,50 e. Lahjaksi saa vielä upouuden Kotipuutarhan päiväkirjan, jonka arvo on 22 e. Päiväkirjaan mahtuu 4 vuoden muistiinpanot puutarhasta. Tarjous on voimassa 31.1. Asti. Tilauksen voi tehdä tästä: http://www.kotipuutarha.fi/tilaus.html
Mukavaa viikkoa! 

http://www.kotipuutarha.fi/

Därmed tackas så varmt Trädgårdsmagasinet Kotipuutarha som sponsrar vår länksamling " FINSKA TRÄDGÅRDSBLOGG" . Alla trädgårdsbloggare tilldelas möjlighet att preumera en gratis trädgårdstidning från länken ovan. Dessutom får alla nya prenumerare en trädgårdsdagbok på köpet.
HA EN SÅ FIN VECKA!

20 kommenttia:

 1. Hieno tarjous! Harmi, ehdin jo ostaa uusimman lehden :/

  VastaaPoista
 2. Liekö lähettävät jo tullutta lehteä, postittavat luultavimmin sitten kaikille seuraavan?
  Olin todella mielissään kun suostuivat ehdotukseeni, tosin suurimmalle osalle voi jo tulla Kotipuutarha.

  VastaaPoista
 3. Lehti on hyvä. Olen sen kestotilaaja.

  VastaaPoista
 4. Mukava kuulla, täytyypä tilata. Mutta mikä on maksullinen linkkilista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://karolinanpuutarha.blogspot.fi/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html
   Alla kirjoitin vähän tarkemmin =)

   Poista
 5. Minäkin olen ollut kestotilaaja jo vuosikausia, mutta ajattelin tilata näytenumeron ja antaa sen sitten eteenpäin :)

  Tammikuun numerostakin ottaisin ihan mielelläni 'uusintapainoksen', sillä lehti oli kastunut jossain vaiheessa postissa matkatessaan. Aika rähjäinen se on ulkoasultaan, mutta onneksi sain kuivateltua sen niin, että sivut eivät liimaantuneet toisiinsa, joten lehti on kuitenkin luettavissa ;)

  VastaaPoista
 6. Olen ollut lehden kestotilaaja jo useamman vuoden ajan. Ehkä tilaan tuon ilmaisnumeron ja annan sen ystävälleni houkutukseksi.

  VastaaPoista
 7. Huomasin, että ilmaislehden toimitusehdoissa mainitaan, että lehti toimitetaan niille, jotka eivät vielä ole lehden tilaajia. Koska jo olen lehden tilaaja, täytyy houkutella ystävät muulla keinoin puutarhalehden pariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, mullakin jää irtonumero saamatta kun olen jo tilaaja mutta olen silti mielissään että tekivät meitä varten moisen linkin ja mahdollisuuuden, eli jos jollekulle lehteä ei vielä tule niin saavat ihanan pakkauksen luettavaa!

   Poista
 8. Kiitos kaikille teille jotka olette lisänneet bloginne http://karolinanpuutarha.blogspot.fi/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html
  Linkkilista oli siis alkujaan ilmainen mutta kun halusin sen pitää edelleen avoimena uusille blogeille niin se muuttui maksulliseksi. Kotipuutarha lehti sitä siis jo toista vuotta sponsoroi linkkilistan ylläpitoa. Ja edelleen viikottain siihen on tullut uusia blogeja, aivan huippua!!! Käykääpä kurkistamassa miten paljon ihania blogeja löytyykään!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä selvennyksestä! Täytyypä huomenissa vilkaista sitä. Vaikka itsekin jo siellä olen, ilmeisesti liittyminen maksaa.. Tutkin huomenna tarkemmin! Kiitos! :)

   Poista
 9. Hei Pelakuu, jos olet blogisi linkittänyt listaan se ei maksa mitään =)
  Mutta jotta linkkilistaa voidaan pitää vuodesta toiseen auki ja avoinna uusille linkeille/blogeille niin sen ylläpito maksaa. Muistaakseni ensimmäinen vuosi inlinkz on ilmainen. SEn jälkeen se sulkeutuu mutta jo sinne laitetut linkit edelleen toimivat ellei jokainen käy niitä ottamassa pois.

  VastaaPoista
 10. Kiitos! Olet mahdollistanut hienon listan puutarhablogeista. Mukava saada lehdestä näytenumero.

  VastaaPoista
 11. Kiitos etukäteen lahjalehdestä! Olen useita vuosia ollut kestotilaaja, mutta viime vuonna laitoin lehden tauolle. Tämä lahjalehti helpottaa vieroitusoireita :)

  VastaaPoista
 12. Olipas kiva ylläri, kiitos! Tilasin heti itselleni:)

  VastaaPoista
 13. Kiitos itsellenne kaikista kiitoksista, olen todella mielissään että meillä tuo linkki-kokoelma vaan kasvaa ja uusia blogeja tulee joka viikko. Aivan huippu juttu!
  Meillähän on kohta täällä Suomessa enemmän puutarhablogeja kuin Ruotsissa ;) Eli sieltä silloin aluinalkaen koko idean bongasin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...