torstai 1. tammikuuta 2015

Uutta Puutarhavuotta suunnittelemaan...!!! Planeringar för det nya Trädgårds året!Puutarhamatkailua, Trädgårdsresor


Puutarhamatkailuun ideoita  löytyy tuolta linkistä (joka on myös blogin oikeassa palkissa). Jos menneen vuoden aikana olet kirjoittanut blogissasi puutarhavierailuista Suomessa tai ulkomailla niin linkitä ihmeessä blogitekstisi linkki-kokoelmaan. Olen mainostanut sitä myös facebookin https://www.facebook.com/groups /707141946042984/  "Puutarhamatkailu - Garden travel Finland" ryhmässä,joka on julkinen ryhmä (käykää liittymässä jos kiinostaa) joten kiva jos saadaan kokoelmaa kartoitettua. Eikä ollenkaan haittaa jos on samasta kohteesta kaksi tarinaa. Puutarhat on niin erin näköisiä riippuen mihin aikaan keväästä, kesästä tai syksytä käy. Ja samana päivänäkin kaksi puutarha bloggaajaa onnistuu kuvaamaan ja kuvailemaan asioita eri näkökulmista (ajatelkaapa vaikka kaikkia puutarhamessu kuulumisia, ei kahta samanlaista tarinaa!).

Puutarhamessuista puheenollen....
Tänä vuonna tahtoisin päästä johonkin näistä:

Chelsea Flower show Lontoossa 19-23.5.2015
 https://www.rhs.org.uk/shows-events/rhs-chelsea-flower-show

Tukholman Puutarhamessut 26-29.3.2015
http://www.nordiskatradgardar.se/

Kevät Puutarhamessut Helsingissä samana viikonloppuna 26-29.3.2015
http://www.messukeskus.com/Sites2/Kevatmessut2015

Türin puutarhamarkkinat, risteilymatka 14.5. ja 15.5.2015 http://www.matkapojat.fi/teemamatkat/puutarhamatkat/trin-kukka--ja-puutarhamarkkinat-1 

 Milllaisia puutarha suunnitelmia teillä on tulevalle vuodelle? Onko jollakulla jo ideaa Puutarha Bloggaajien tapaamisesta? Mitä suunnittelitte viime vuonna ketkä pääsitte?


Upeaa Puutarha Vuotta 2015!!

24 kommenttia:

 1. Upeaa puutarhavuotta myös sinulle!
  Pikku tönön pihalle pitäisi saada mukavia istutusalueita ja poluja nurmen sijaan. Siinäpä riittää puuhaa ensi kesänä.
  Olen aika huono käymään varsinaisissa puutarhatapahtumissa, mutta ehkä saan aikaiseksi käytyä jossakin avoimien puutarhojen päivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, saan aivan mahottomia inspiraatio-pistoksia kun käyn messuilla tai muuden puutarhassa, se on niin huiippua! Suosittelen =)
   harmittaa kun avoimet puutarhat on niin aikaisten tänä vuonnakin... täällä pohjosessa vähän liiaan aikaisten.

   Poista
 2. Viime keväänä suunniteltiin että tavataan taas:) Ja paikka voisi olla vaikkapa jossain muualla, ei välttämättä pääkaupunkiseudulla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveissa on ollut pietarsaaressa puutarhat, sunds ja ihanat blogipuutarhat... tänä vuonna? Pioni, onko sinunkin puutarha sielläpäin?

   Poista
  2. N. 60 km pohjoiseen Pietarsaaresta.

   Poista
 3. Vehreää puutarhavuotta 2015 sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hyvää ja onnellista uutta vuotta 2015.

  VastaaPoista
 5. Hyvää uutta vuotta!
  Minulla ei ole vielä mitään suunnitelmia, ei puutarha-aiheisia eikä muitakaan. Ehkä pitäisi, vuosihan on jo alkanut... kalenteriakaan en ole vielä vaihtanut, siitä voisi aloittaa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa huomaa että on uusi vuosi. Minäkin päivitin uuteen kalenteriin kummilasten (10kpl) synttärit ja kevään odotetun ulkomaan reissun.. Ja tietysti nuo puutarhamessut. Kun oulusta lennän taidan ottaa lennot suoraan tukholmaan..

   Poista
 6. Tapaaminen olisi kiva! Tuohon facen ryhmään jo kuulunkin, sielläkin on hyviä vinkkejä kohteista, kunhan vaan saisi aikaiseksi käydä niistä mahdollisimman monessa, tai edes yhdessä;) Kevät ja kesä hurahtaa aina niin super vauhdilla ja viikonloppuja tuntuu olevan ainakin puolet vähemmän kuin talvella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla haaveissa tehdä lähivuosina ystävien kanssa puutarharetkiä tai matkoja kun kyllästysttää mennä johonkin ihanaan paikkaan ja mies ja lapset hätistelee kokoajan että lähdetään jo =)
   Mutta kesällä viikonloppuja tosiaan tuntuu olevan niin paljon vähemmän ....??

   Poista
 7. Toivottavasti tuleva puutarhavuosi pitää sisällään ihania asioita meille kaikille! Tähän aikaan sitä aina haaveilee tapahtumista, mutta keväällä minulla tekeekin tiukkaa poistua omasta puutarhasta mihinkään ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on ;)
   Mutta välillä on ihana hengästää muiden puutarhoissa ja sitten on intoa täynnä!
   Varsinkin puutarhamessut on sellaisia ettei ole vielä täällä pohjoisessa vielä mitään tekemistäkään..

   Poista
 8. Ei erityisiä suunnitelmia, mutta nuo linkkaamasi puutarhataphtumat olivat kyllä aika inspiroivia, hmm...

  VastaaPoista
 9. Puutarhavinkkejä ja -matkailuja täälläkin suunnitellaan. Kiva kun keräät tuota vinkkilistaa, suurin osa minullekin vielä tuntemattomia. Lisäsin muutaman linkkini sinne, osa on parin vuoden takaakin. Mutta eipä sitä ihan joka vuosi Israelin puutarhoja näe... Touhukasta ja inspiroivaa puutarhavuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun laitait sinne linkkejä, sivua saisi mielellään mainostaa, eihän ne puutarhamatka kertomukset minnekkään katoa tai vanhene! Pitääpä tulla lukemaan noista Israelin puutarhoista =)

   Poista
 10. Ihanaa puutarhavuotta! Kyllähän ne ideat vaan lähtee pienessä päässä pörräämään, kun kevään ensimmäinen puutarhalehti postissa kotiin kannetaan :)))
  Viime keväänä tuli käytyä messukeskuksessa, nyt olis kiva päästä Türiin tai Tukholmaan!
  Millainenkas tämä bloggaajien tapaaminen olis, olis kiva päästä mukaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei energiat nyt riitä tänä vuonna tapaamisen järjestelyyn kun on tuo raksa ja muuttopuuhat ymsyms mutta jos vaan on sopivan lähellä ja pääsen niin tulen mukaan. Oulujoen taimistolle järjestettiin toissa vuonna pohjosen bloggaajien tapaaminen ja se oli tosi kiva ... Pietarsaareen tänä vuonna?

   Poista
  2. Jag är gärna med på en träff i sommar! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...