perjantai 20. helmikuuta 2015

Jihuuuu... Nordiska Trädgårdar, här kommer jag!Tämän viikon paras juttu - josta edelleen hykertelen onnesta- on kun sain tilattua lennot Tukholmaan ja pääsen omalle lomalle, Tukholman mummolaan ja Nordiska Trädgårdar messuille!!!

Messut pidetään 26-29.3.2015 Tukholmassa, tarkempaa tietoa löytyy täältä http://www.nordiskatradgardar.se/

Tämä odotus alkaa jo muistuttamaan joulupukin odotusta, sillä erotuksella etten sitten ala-asteen ole nyt koskaan näin kovasti odottanut sitäkään. Kun pääsee messuilta kotiin kassit pullollaan siemeniä ja muita ihanuuksia niin alkaa kevätkin jo kovasti häämöttää ja tuntua todelta.
Tukholman puutarhamessut 2012 löytyy kurkistus ja kirjoitus edelliseen messuvierailuun. Olin aivan myyty! Sittemmin olen ollut onnekas ja päässyt parina vuonna täältä pohjoisesta käymään Helsingissä kevätmessuilla, aivan samaa luokkaa ei toki Suomen messut ole joten Nordiska Trädgårdsmässan on pysynyt sinnikkäästi haavelistalla. Kun vielä mummolakin on Tukholmassa niin miksipä ei sitten lentoja ostaisi sinne kun hinta on sama kuin lähtisi Oulusta Helsinkiin.

Oma loma tulee kyllä supertarpeeseen. Olin niin onnellinen kun jo iäkäs mummoni sanoi että "Tuu mummin pikkutyttö tänne meille lomalle ja levähtään". Takana on jo kahdeksan kuukautta yksinhuoltajuutta ja suurperheen pyöritystä kun mies tekee ahkerasti töiden jälkeen ja viikonloppuisin raksaa. Toiveissa on että päästään muuttamaan uuteen kotiin toukokuussa. Tarkemmin meidän rakennusprojetista löytyy Koti7 blogista. Nyt tässä mietin että miten saan matkatavaroihin tarpeeksi tilaa kaikille mukuloille ja juurakoille.. sillä juuri tänä vuonnahan niitä erityisesti kannattee hankkia ja laittaa uusi puutarha alulle! En silti usko että tulevinakaan vuosina kasvattaminen yhtään on vähenemään päin. Pitää toivoa että kun talo saadaan paremmalle mallille myös viherhuoneesen vedetään sähköt ja saan sinne lämmöt päällee jossain vaihessa kevättä. Ihan sama vaikka seiniä ei ole tehty.

Aurinkoista viikonloppua Puutarha Ystäväni! 
 Önskar Alla Trädgårdsvänner en solskens helg!

Veckans bästa har varit flybiljetter till Stockholm, Nordiska Trädgårdar! Jag har redan börjat räkna dagar. Får hälsa på min farmor och farfar och njuta lite av min egen tid, efter åtta månader av byggnad och all ansvar av barnen och hemmet på mina axlar. Jag gissar att jag kommer att landa hem med massor av frön, sticklingar och blomlök.

PS. Tulevana tiistaina on Pihansuunnittelukirjan arvonta, sinne pääset täältä!

9 kommenttia:

 1. Voi onnea! Minäkin olin haaveissa lähteä tuonne, vaan ehkä sitten ensi vuonna.

  VastaaPoista
 2. Täällä kateellinen ;-P Tukholman messuille haaveilen minäkin, mutta täytyy tyytyä vielä Helsingin messuihin tänä keväänä! Katsellaan sitten sinun raportti messuilta täällä blogissa :-D Ihanaa messureissua ja tuohan paljon mukuloita tullessasi!!!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että pääset omalle lomalle, mummoasi katsomaan ja vieläpä puutarhamessuille!
  Varmasti loma tulee tarpeeseen raksakiireiden jälkeen ja keskelle. Muistan, kun oman talomme raksa-ajan loppupuolella pidimme koko perhe pienen loman, vaikka kiire oli. Se teki hyvää, ja loppurutistuksen jaksoi sitten paremmin.
  Nautinnollista ja rentouttavaa matkaa ja sen odotusta! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea... varmasti super ihana reissu : )
  MInulla jää taas nuo messut väliin. Voi kun pääsisin sinne ensi vuonna.

  VastaaPoista
 5. Voi itsekkin katselin tuota messua, mutta töissä ollaan, joten jää kyllä valitettavasti väliin. Laita paljon kuvia meille tänne potin toisellepuolelle jääville.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, että pääset hieman viettämään omaakin aikaa! Hyvää matkaa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Onnea matkaan
  ja kiitos suloisesta tulppaanikuvasta!

  VastaaPoista
 8. Minäkin vain haaveilen noista messuista. onneksi sinä pääset sinne ja otat meille muille hurjasti kuvia!
  Mulla on vieläkin mielessä meidän rakentaminen ja oikein painajaismaiset muistot. En tiedä, miten ennätin hoitaa raksalle tavaraa, pitopalvelua ( monet häät ja synttärit) ja kevätsiivouksia työpaikalla, kaikkia samaan aikaan. Eikä ollut kylläkään yhtään lasta pyörimässä jaloissa.
  Hauskaa ja rentouttavaa matkaa ja loppurutistusta rakentamiseen!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa messumatkaa sinulle, nautit varmasti ja saat siitä intoa ja voimaa lisää, vaikka sitä sinulla näyttää olevankin jo aika lailla :) Tulin ekaa kertaa kurkkaamaan blogiasi, ihana.. kiitos tästä blogista ja onnea kasvatuksillesi, keijunmekot on tosi ihania ja varmasti ehtivät kukkia ennen elokuuta..

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...