tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kesäpäiviä. Sommardagar.

Loma.
Pienille käsille ja touhuajille saa keksiä tekemistä.
 Ja on siinä isompiakin mukana kun äiti antaa vauvoille tiskattavaa ja vesileikkejä pihalle.
Vedessä on taikaa.
Vaikka se olisi vain pienessä saavissa, ja loiskuu liiankin nopeaa terassille ja vesi tyhjenee.

  Päivät pihalla. Siinä tulee nälkä. Naapurin lasten mummo lähetti meillekin pullapussin. Oli leiponut niin hyviä sämpylöitä että meidän 5-vuotias prinsessa päätti muuttaa naapuriin. Ollaan toistaiseksi saatu pitää iki-oma tyttömme vielä meillä asumassa. 
Kun aurinko paistaa, ei vaan millään malttaisi touhuta sisällä. Syksyllä tämä äiti leipoo sitten taas pullaa ja herkkuja lapsille...

Onnellisia lomapäiviä teille jokaiselle!
Ihan en ole vain lökötellyt (siis juossut kaksosten perässä tielle, trampoliinille,naapuriin, minne aina karkaavatkin) vaan olen saanut lopultakin aikaiseksi kouluttaa omenapuut. Siis sitonut narut ja kivet oksiin niin että ne taipuisivat ja kasvaisivat nyt enemmän vaakasuoraan.... En oikein löytänyt järkevää konstia. Tämä näyttää toimivan joskin muutama hentonen oksa uhraantui. Miten te olette tehneet?

4 kommenttia:

 1. Ai, sinullakin on kaksoset. Minullakin on 11-vuotiaat tyttö ja poika. Virtaa riittäisi, vaan kun sataa koko ajan. No, kävivät pitkällä pyöräilyllä mummon luona sateesta huolimatta!

  Satu

  VastaaPoista
 2. Aurinkoisia kesäkuvia :D

  Terkkuja K:lta, oltiin viikko siellä.
  Käytiin porukalla Prahassakin, hieno kaupunki.

  VastaaPoista
 3. Eipä juurikaan taida olla lasta,joka ei nauttisi kesäisistä vesileikeistä. Kivat kuvat :)

  VastaaPoista
 4. Lasten kanssa ei tarvitse miettiä, mitenkä tänään saisi ajan kulumaan :)
  Minäkin olen taivuttanut sukkahousu/kivipainolla ja onnistunut katkomaan oksia. Osa on kyllä taipunut oikein nätistikin. Oikeasti kai kuuluisi taivuttaa narulla, joka sidotaan puun runkoon, mutta ainakin korkealla olevia oksia on hankala käsitellä miten tahansa. Meilläkin pitäisi taivuttaa ylimmät oksat vaakasuoraan, että puusta tulisi sateenvarjon mallinen. Jospa vain jotenkin ylettyisi!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...