keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Kaunottaria.

Hmmm... Mikähän pioni tämä on? Luulin ostavani Shirley Templen juurakon Puutarhamessuilta. Tämä olikin yllätys. Kaunis Yllätys...
Pioni Alba Plena? Istutin syksyllä ja sain jo ensimmäisen kukan ihasteltavaksi.
Nuppuja. Odotusta.

Pioneja.
Suurin osa pionin kukista uinuu vielä nuppusina. Odotan jännityksellä vanhoja tuttavuuksia sekä millaisia ovat ensimmäiset kukat 1-2v sitten istutetuissa pioneissa jotka nyt ovat tehneet muutaman nupun...?
 

7 kommenttia:

 1. Så vackert! Och vad snabbt den blommar, och med flera blom!
  /Cika

  VastaaPoista
 2. Hej hej,
  ja nu börjar det komma lite värme :) som tur har jag hela min semester kvar ännu, jag börjar 18.7.
  Jo, fundera om ni har möjlighet att komma på Öppen trädgård. Samtidigt har ju Jakobstads gamla stadsdel öppna trädgårdar också. Det är Jakobsdagar vecka så det händer en massa här i stan då. Här finns hela veckans program:
  http://jakobsdagar.blogspot.fi/p/preliminar-program-2012.html


  Ha det bra och NJUT!
  /nina

  VastaaPoista
 3. Keskimmäisen kuvan pioni on oikein kaunis <3

  VastaaPoista
 4. Pionit ovat puutarhan kaunottaria ja kuningattaria. Ihan kaikki - yksinkertaiset ja kettotut!

  VastaaPoista
 5. Samannnäköisiä nuppuja minullakin kuin tuo alimmainen. Kolmas kesä niillä on menossa, kun juurakoista istutin. Nyt pitäisi kukkia. Odotellaan ja odotellaan. Kauan ovat nuppusia olleet.

  VastaaPoista
 6. Oih, miten upea pioni tuossa ekassa kuvassa. Nyt kyllä aion hankkia yksinkertaisia pioneja pari... täytynee vain ensin miettiä niille hyvä paikka ; )
  Se on aina jännittävää nähdä uuden pionin ekat kukat... Meillä kukkii nyt yksi tällainen. Sen hennon vaaleanpunertavan valkea kukka on niin kaunis... laitoinkin juttua siitä äsken blogiini.

  VastaaPoista
 7. Messuilta ostetut ovat mullakin välillä olleet ihan jotain toista kuin nimilapussa sanotaan. No jaa, kyllä tilatut tai taimitarhalta ostetutkin...Uusia tuttavuuksia, muttei mitään tietoa niiden nimistä. Onneksi kuitenkin yleensä kauniita ovat, nimellä tai ilman:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...