maanantai 2. syyskuuta 2013

Myyntikuvat. Till Salu.

Potretteja.
Ammattivalokuvaaja kävi kuvaamassa kotiamme ja puutarhaa eräänä sateisena päivänä 
Alku LKV myyntikuvia varten.
"Tuo on meiän koti" pikkumiehet (vieressä) tuumailevat näistä kuvista.
Hauskaa oli nähdä millaisia kuvia ammattikuvaaja saa samasta pihasta jossa väliin päivittäinkin itse kiertää kameran kanssa....


Mukavaa alkavaa viikkoa!
Syyskuu on jo... illat pimenevät. Pitäisi käydä etsimässä portaille lyhtyjä.

8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kaunis koti ja piha. Blogissani on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos! Minäpä käyn kurkistamassa mitä sieltä löytyy =)

   Poista
 3. Oih miten siisti olkkari! Vilkaisu olan yli omiin nurkkiin saa mielen masentumaan:( Sain juuri pestyä viimeiset ikkunat sentään:D

  VastaaPoista
 4. Kyllä siitä siistin saa kun maalaa seinät uudelleen ja kantaa kaiken ylimääräisen romun peräkärryyn ja puunaa ja pesee paikkoja viikon ja vielä kun paikan päälle tulee stailaaja (tosin tämän huoneen huonekalujärjestustä ei muuttanut, kaipa se kelpasi ammattilaisellekkin) ja ammattikuvaaja jonka linssi aavistuksen laajentaa ja lisää tilan tuntua.

  Arki ei pienten lasten kanssa näyttäydy tälläisena mutta nyt kyllä ollaan tsempattu ettei vaatekasoja ja romuröykkiöitä kasaannu kun on ollut myynnin vuoksi näyttöjä....

  Eli aikamoinen homma! Voin luvata että kun puutarhakausi on parhaimmillaan ja tämä rouva kaivaa kukkapenkkejä ei parhaimmallakaan valokuvaajalla ole asiaa meille =)

  VastaaPoista
 5. Voi harmi sinun kaunista kotiasi!!Mutta joku toinen onnellinen sen tulee omistamaan ja sinä rakennat uutta! En osaa kuvitella tilannettasi.

  Etkö sinä itse ole ammattikuvaaja?!

  VastaaPoista
 6. Leila, kiitos kohteliaisuudesta =) En ole ammattikuvaaja, puutarhavalokuvauskurssista haaveilen (pitänee laittaa asiaa eteenpäin kansalaiopistoille tai puutarha yhdistykselle jahka ehdin)...
  Kuvien laatu kyllä on parantunut kun sain uuden kameran, digi järkkärillä saa hyviä kuvia taitamattomassakin käsissä kunhan niitä ahkerasti napsii.

  Niin, kyllähän tämä välillä hullulta tuntuu myyydä rakasta kotia.... ? Ettäs oliko tässä uudessa raksaprojektissa mitään järkeä...? No aika näyttää miten kaikki projektit etenee.

  Mukavaa syksyä Ruusukahvilaan <3

  VastaaPoista
 7. Onkohan se niin, että uusi on uusi, eikä sillä ole vielä sellaista menneisyyttä, kuten esim. minulla tässä, johon olen tunteenomaisesti kiinnittynyt. En osaisi kuvitella myyntiä itselleni...toisella pojalla samanlainen kiintymys paikkaan.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...