tiistai 10. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 10. Julkalender Lucka 10.Kesäisistä tunnelmista hetkeksi lumisateeseen ja lähestyvään jouluun. Onhan tämä sentään joulukalenteri. 14 yötä jouluun. Juuri nyt alkaa jopa hiukan pukata joulustressiä vaikka iso osa joulukorteista ja ulkomaan paketeista on lähtetty, silti on vielä lahjoja ostamatta ja kummilasten joululahjat toimittamatta. Tänne totisesti tarvittaisiin muutama tomera tonttu. 

Viikonloppuna kävin kuitenkin "hengähtämässä", omaa aikaa hakemassa ja ajelin Oulun Hietasaaressa sijaitsevaan tunnelmalliseen Aleniuksen Puutarhaan. Aleniuksen Puutarha
Tässäpä tunnelmakuvia ihanista jouluasetelmista, kiitoksia kun sain käydä kuvaamassa ja inspiroitumassa...

Från somriga bilder, tillbaks till verkligheten, snöregn och julen som kommer snart. Det börjar bli en aning stressigt med julförberedelser, några julklappar till borde köpas, barnen skulle vela baka pepparkakshus (man hinner väl under julhegen också om det blir för tight innan jul? ) och juklappar till fadderbarnen har jag ännu inte hunnit posta.

Men under helgen tog jag lite egen tid och körde till Alenius Trädgård i Uleåborg och lugnade ner mig i det vackra, inspirerande atmosfären. Här kommer lite bilder från trädgård butiken.Ruukkuvalikoimat ovat herkulliset... Kun yleensä ei meinaa löytyä mieluisia ruukkuja niin täällä ongelmana on se että tekisi mieli ostaa mukaansa vaikka kuinka monta.

Kunde inte motstå dessa dessa vackra krukor...

Små änglar som dekoration... Enkeli koristeita...
Oulaisille ja lähikunnissa asuville etukäteistietona, ensi sunnuntaina 15.12.2013 Aleniuksen Puutarhalla vietetään Joulutapahtumaa, paikalla on poroja, sään salliessa lapsille poro-ajelua, makkaranpaistoa jne. Tapahtuma alkaa klo 11. Vielä en löytänyt virallista tietoa Aleniuksen sivuilta mutta eiköhän sitä mainosteta sitten lähempänä.

Jos joulu-asetelmien teko kiinostaa niin torstaina 19.12 klo 18-20 järjestetään Aleniuksen Puutarhalla kurssi johon voi ilmottautua täältä!
Oulun Puutarha yhdistyksen jäsenille on myös tulossa kutsu vastaanvanlaiseen jouluasetelmienteko-ilta.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...