sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Ideoita parvekepuutarhoihin. Ideer till balkongträdgårds. Nordiska Trädgårdsmässa.


Leppoista sunnuntaita puutarhaystävilleni. Eilinen hurahti siemeniä kylväessä. Olohuone-keittiömme alkaa entistä enemmän muistuttaa kasvihuonetta. Tänään selailen Tukholman puutarhamessukuvia ja valtavaa kuvakavalkaadia mikä sieltä tallentui ja jaan tänne teidänkin iloksi (ja itselle muistoksi) ideoita parveke puutarhoihin ja terasseille. Messuilla oli rakennettu sekä idea-puutarhoja että liuta parvekepuutarhoja. Voittaja puutarhasta löytyy postaus jo täältä!

Parvekepuutarhoista seuraa kuvia täällä, Balkong Trädgårds inspiration finns nedan:


Voittaja parveke "Naturen flyttar in" puutarhametareilta : Stefan Lagerqvist och Pelle Fixare.
Balkong tävlingens vinnare "Naturen flyttar in" av Stefan Lagerqvist och Pelle Fixare.


 


Itse pidin eniten tästä parvekepuutarhasta, sen rottinkikalusteista ja värityksestä. Hauskana yksityiskohtana oli kaapin päällä olevat savipää istutukset.
Själv tyckte jag mest om den balkongen med rotting fåtöljer och planteringar i huvud av lera.


Näitä kuvia katsellessa toivoo että olisipa aina kesä ja terassikelit.
När man tittar på dessa bilder önskar man sig att det alttid vore sommar och terassväder.

Seinäpuutarhoja ja monenlaisia amppeli-järjestelmiä oli esillä.
Mycket vägg trädgårdar fanns det och olika slags amplar.Tällaisia kuvaterveisiä, Leppoisaa viikonloppua!

Våren börjar närma sig på riktigt. Hela lördagen gick när jag gjorde frö sådd. Köket och vardagsrummet börjar likna ett växthus och barnen får akta sig att inte spela innebandy här inne. Från Nordiska Trädgårdsmässan har jag en hel del bilder som jag nu delar med mig samt har det här i bloggen som minne till mig själv. Mycket inspiration fanns det att hämta från mässan. Ide balkongerna visades här,  Ide Trädgården "Ut i år hage" har jag postat innan Läs Här! 
Ha en så fin helg Alla Trädgårdsvänner!

6 kommenttia:

 1. Ihania messukuvia! Mulla taitaa mennä kaikki messut sivu suun, mutta "messuilin" omin päin tuolla Jerusalemin kukkuloilla! Kamera on täynnä kukka- ja luontokuvia. Hyvää ja inspiroivaa kevättä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, sinulla riittää sitte upeaa postattavaa. Pitääpä tulla lukemaan. Harmitus kun puutarhablogin pitäminen ja vihreissä blogeissa vierailut on nyt väkistenkin kärsinyt... kun raksakiireet hellittää lomailen ja lueskelen puutarhablogeja sitten ihan ajan kanssa...
   kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Hej Karolina! Vad trevligt att se andras bilder från mässan. Det finns alltid något man missat själv. Jag tror att Hipp Hipp Hurra (din favorit) trädgården vann, och Naturen flyttar in blev besökarnas val. De är fina bägge två. Ha en skön söndag! Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack för påpekan. Det stämmer... jag trodde att balkongen enbart väljdes av besökarna. När jag hinner ska jag ändra på texten. Tusen tack!

   Poista
 3. Noilla terasseilla ja parvekkeillä kyllä viihtyisi hyvin! Ihanaa, kun kohta saa taas viritellä pihakalusteet ulos.
  Mukavaa uuden viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt alkaa pihakelit täällä pohjoisessakin! Huippua!! Meillä on puutarhaan pöytä ja tuolit mutta jossain vaiheessa (ehkä jo ensi kesänä) ajattelin hankkia myös aurinkotuolit ym kun terassitilaa tulee enemmän...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...