sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kesää suunnittelemaan.... millaisia puutarhamatkakohteita teillä on tiedossa? 62 Trädgårdsresemål för sommaren.


http://karolinanpuutarha.blogspot.fi/2012/12/haaste-utmaning.html

Olisi kiva kuulla millaisia ihania puutarharetkiä ja kohteita teillä on tiedossa tänä kesänä? Muistatteko tämä linkkilistan jonne osa on jo linkittänyt omat blogitekstinsä upeista matkakohteista?
Kurkistakaapas: Puutarhamatkailua. Trädgårdsresemål. Tai klikatkaa kuvaa, niin jo löytyy 62 puutarhamatkalukohdetta jonne kannatee suunnata. Linkkilista on edelleen auki, joten jos sinulla on kirjoitus jostain kohteesta niin lisää se tuonne linkkilistaan. Olen myös kiitollinen jos lisäät blogiisi linkin tuonne sivulle niin sen löytää jatkossa useampikin. Ylläolevan kuvan saa ottaa käyttöön jos haluaa. Ja muistakaa, vaikka jostain kohteesta on jo listalla kirjoitus, lisätkää vaan rohekasti omanne joukkoon, me jokainen bloggaaja kirjoitamme mm. messuistakin aina oman kokemuksen kautta ja koskaan ei ole kahta identtistä kirjoitusta edes kuvien suhteen.

Minulla on haaveissa päästä käymään Tallinassa taimistoilla. Nyt on tullut jotain rajoituksia ettei kaikkea saa tuoda Suomeen, ainakin omenapuut ovat kiellettyjä tulipoltteen vuoksi, pitää selvittää onko muitakin kasveja joita ei saa tuoda?
Etelä-Suomessa olisi kiva käydä jossain puutarhassa. Pitää perehtyä noihin kirjoituksiin mikä passaisi hyvin matkan varrelle. Ja tietysti täällä Oulun alueella käydään puutarha-ystävien kanssa Oulujoen taimistolla ja Särkällä.

Klicka här eller på bilden ovan så kommer du till 62 underbara trädgårdsresemål både i Finland, Sverige, Estland och Italien. Det skulle vara underbart om någon i Sverige skulle bidra till fler fina trädgårdsresemål tips i Sverige. Om du har en bloggpost om någon fin trädgårdsresemål så länka in den så gärna. Jag blir också glad om du lägger en länk i din blogg så att fler sommar resenärer hittar samlinngen och kan få bra tips! Bilden ovan får gärna lånas.

10 kommenttia:

 1. Olen suuntaamassa ainakin Loviisan avoimiin oviin parin viikon kuluttua, sitä odotan jo innolla! Vanhat puukaupungit ovat muutenkin ihania, puhumattakaan silloin, kun siellä pääsee puutarhoihinkin.

  VastaaPoista
 2. Minulla on kukkakaverin kanssa tarkoitus käydä ensi lauantaina Tommolan tilalla ja sitten kesäkuun puolella Särkällä ja Blomqvistin taimitarhalla, sillä reissulla joutuu olemaan paripäivää, on sen verran matkaa näiltä kulmilta. Samalla on tarkoitus tutustua Kalajoen ja PIetarsaaren maisemiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pietarsaaressa on se Aspegrenin (tms) puutarha jonne minäkin haluaisin mennä :)
   Särkällä on upeat esittelypuutarhat... Tuosta Tommolan tilasta en ole kuullutkaan mutta laitat varmaan blogiin kuvia :)

   Poista
 3. Ei vielä suunnitelmia, mutta Keukenhofin voisinkin linkittää:)

  VastaaPoista
 4. Pitäisikin lisätä sinne Tokion matka, kun vaan saisi kuvat seulottua ja blogikirjoituksen aikaiseksi. Sitä odotellessa ihanaa kevätaikaa Karolina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi!! Ihana olis kuulla reissusta :) mullakin japaninmatka haaveissa, sitten joskus...

   Poista
 5. Heinäkuun lopulla menen Puutarhayhdistyksen retkelle Keski-Suomeen, jossa käydään muutamissa puutarhoissa. Vierailuilla on kiva käydä, on kiva nähdä kauniita puutarhoja. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vierailut ovat todella inspiroivia. Tykkään niistä enemmän kuin julkisista puistoista. Antoisaa matkaa teille!
   Oulustakin puutarha yhdistyksen väki on lähdössä reissuun. Minä en irtoa tänä vuonnakaan tuon raksan vuoksi. Harmitus... ne on varmasti huippu reissuja!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...