lauantai 30. toukokuuta 2015

Vinkki harvinaisista siemenistä - 40%. Intressanta fröer för -40% rabatt.


 Pikapikaa kesken kevätkyvökiireiden ja ihanien puutarhatouhujen. Sain s-postiin Impectan sähköpostin jossa kaikki heidän siemenet saa tilata -40%. Teinkin tilauksen sillä ajatuksella että mitä en ehdi ja jaksa kylvää kesän aikana (perennat, yrttejä) niin laitan sitten syksyllä talvikylvöön purkkeihin niin saavatpahan siinä sitten myös kylmäkäsittelyn.
Impectalta löytyy ihan mielettömästi meilläkin viljeltäviä lajeja joten jos vain viitsii selvittää nimet, mitä ne on Suomeksi niin kannattee ehdottomasti tilata. Lisäksi hyvät kuvat auttaa tunnistaman mikä on mitäkin.


Messuilla oli vain pieni osa Impectan siemenistä ja silti niitä oli metritolkulla...

Impecta fröer -40% tästä linkistä pääsee tilamaan ja ainakin ennen on tullut perille ongelmitta vaikka nyt meinasi tuo ohjelma väkisin laittaa mulle kotikaupungiksi Umeån. Laitoinkin siitä heille viestiä. Ja jos joku epäilee, niin ei ole mikään maksettu mainos tämä vaan ajattelin että joku muu voisi innostua yhtä paljon kuin minäkin :)

Kortfattat;  Impecta har -40% rea på alla sina fröer. Tänkte tipsa er, för de har den absolut bästa och mest omatäckande sortimenten och även jag brukar lyckas med deras fröer.

6 kommenttia:

 1. Oi, oi, kiitos hyvästä vinkistä. Juuri aamulla mietin viimeisiä siementilauksia, joten ei muuta kuin ostoksille siis =)

  VastaaPoista
 2. Tuo oli niin hyvä tarjous että ihan pakko oli tilata :)
  Kiitos sinun olen hoksannut että perennoja voi kylvää pitkin kesää.. mutta miten talvetat ne? Purkeissa?

  VastaaPoista
 3. Nyt laitoit taas pahan houkutuksen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) En voinut itsekkään vastustaa... tosin ajattelin että kylvän osan sitten vasta syksyllä. Nyt on jo kaikki paikat täynnä taimia!

   Poista
 4. Uskaltaako käydä katsomassakaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattee kurkistaa, harvoin saa tuollasia siemeniä noin halvalla.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...