maanantai 10. joulukuuta 2012

Joulukalenteriluukku 10.Julkalender lucka 10.

IMG_3993

10.12
Viloplats för mamman! Lepopaikka äitille!
Jokaisessa puutarhajutussa kuvataan ihania puutarhan piilopaikkoja, nautiskelu ja lepohetkille suunniteltuja soppia. Mutta arvatkaas, jos pesueeseen kuuluu viisi vilkasta lasta, silloin ei äidin passaa mennä piiloon vaan "vartiopaikka" on sijoitettu silleen että siitä näkee tielle, hiekkalaatikolle, ulko-ovelle (pikkuiset neidit saattavat livahtaa sisään hakemaan kaikki nukkensa, tai askartelemaan, tai maalaamaan niin että jälkiä saa pestä tuntikaupalla), miellellään myös trampoliinille ja "päämajalle".
Ja jos istahtaa tuolille, se ei ole pitkä se lepohetki.... =)

I varje trädgårdstidning/reportage ser man lugna vrån, gömställen, platser med vackra vyn där man kan njuta av trädgården. Men om man har fem vilda barn r det inte att mamman gömmer sig. Nej, man måste placera sitt viloplats så att man ser till gatan, sandlådan, ytterdörren, trampolinen osv. Och när man hinner sätta sig, vilostunden blir inte lång =)   

PS.
Jos sinulla on blogipostaus pihavaloista, talvivalaistuksesta puutarhassasi, lisää linkkisi 5.12 kirjoituksen blogilistaan! Tai käy kurkistamassa siellä olevia ihania blogeja, ideoita valoista talvipuutarhassa!
Titta in på mitt 5.12 blogpost där jag har en samling länkar om vinterbelysning i trädgården. Eller lägg in din egen blogg i listan!


Valoja2

PPS. Ja kiitos ja kumarrus, huomasin että eilen oli tullut täyteen 30.000 lukukertaa blogissani. Olen todella iloinen että olette löytäneet blogini!
Tusen tack, upptäckte att min blogg hade blivit läst 30.000 gånger. Jag  är så glad och tacksam att ni har hittat min blogg och läser det!

2 kommenttia:

  1. Kiva idis tuo jouluvalojen kerääminen listalle! Minulla ei ole pihassa valoja, vaikka mieli tekis laittaa. Saa nähdä saanko viriteltyä vielä jotain.

    VastaaPoista
  2. Onpa mahtava määrä lukukertoja. Onnea!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...