sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulukalenteriluukku 9 Julkaender lucka 9

IMG_5572

9.12 2.Adventti
Nyt olen saanut hankittua ensimmäiset joulukukat. Vielä ei joulunpunaista vaan valkoinen ja vaaleanpunainen Prinsettia/syystähti/joulutähti. Sekaan hyasintteja. Ystäväni sanoi ettei aio tänä vuonna hankkia "joulukrääsää" vaan koristaa joulun kukin. Niin paljon kuin mahdollista.Se kuulosti  ihanalta! 
Tonttuja ja enkeleitä saadaan kun lapset askartelee, niitä on nyt ilmestynyt oviin ja ikkunoihin. Tänään laitetaan seimi ja piparkakkutalokin on tekeillä.

Nu har jag hunnit fixa de första julblommorna. Inget julrött ännu, utan vitt och rosa julstjärnor med hyasinter. Min väninnä planerade att hon skulle inte skaffa nåt "jul-skräp" iår utan skulle dekorera hemmet med julblommor. Det låter ju underbart!


IMG_5582

IMG_5583

PS. Jos et ole vielä löytänyt Sarin upeaa joulukalenteria jossa päivittäin tulee uusi joulu-kukka ohjeineen, vilkaseppa linkistä:

PPS. Blommorna är från Bauhaus, inte mening att annonsera nån, men att där får man bra blommor till bra priser, nya blommor kommer varje dag och om man frågar, får man alltid svar på hur man ska sköta blommorna etc.
Kukkia olen ostanut Bauhausista, ei ole tarkoistus mainostaa mutta kun sinne tulee uudet kukkalastit joka päivä niin kukat ovat tuoreita ja hyvin hoidettuja, ja halpoja, ajattelin vinkata. Ja palvelu on aina ystävällistä, saa ohjeita ja neuvoja.

5 kommenttia:

 1. Kaunis kukkakori sinulla!

  Kiitos tuosta joulukalenterivinkistä, täytyy alkaa seuraamaan sitäkin :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kodikas kuva kukkakorista pöydällä :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää kannattaa vähän vaivihkaa mainostaakin,itekin mainitsen usein ostaneeni kasveja Bauhausista,juuri noista mainitsemistasi syistä.Onnea,voitit arvonnassani,sinusta tulee tällä menolla pian "se,joka aina voittaa":)

  VastaaPoista
 4. Fin korg du fixat! Kul med en rosa julstjärna! Blir nog fint sen när hyacinterna blommar..kanske i rosa de också? Jag köpte julblommor på KOdin terra igår. Där fanns också så mycket fint!
  /Cika

  VastaaPoista
 5. Tack så mycket. Cika om vi hade Kodin Terra skulle jag nog handla där också =)

  Tiina, ohoh, en voi uskoa todekseni! Kiitos jo etukäteen upeasta palkinnosta =)

  Heidi-Maaria ja Susanna, kiitos mukavista kommenteistanne =)

  Valoisaa viikonalkua ja ihanaa joulunodotusta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...