sunnuntai 18. elokuuta 2013

Elokuun puutarha. Augusti Trädgården.

Valokuvakierros iltahämärässä. 
Kiitollisena otan vastaan kaikki valokuvaus vinkit miten täydellä auringonpaisteella/päivällä saa otettua hyviä kokonais-kuvia puutarhasta? Minulla ne ainakin valottuu liikaa ja värit ovat onnettomia.
Ehkä joskus elämässä ehdin valokuvauskurssille. Siihen saakka mennään erehdyksen ja onnistumisen laajalla oppimäärällä. Kun paljon kuvaa (kiitos digi-aika!!!) niin tuleehan niitä onnistuneitakin mukaan.

14 kommenttia:

 1. Så vacker trädgård du har! Så fina färgkombinationer! Mycket att inspireras av : )
  /Cika

  VastaaPoista
 2. Kyllä sitä kauneutta riittää näköjään elokuullekin. Hyviähän nuo sinun kuvasi ovat.

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanan näköistä! Miettin tuota samaa valotusasiaa kesällä reissukuvien kanssa. Sun kuvat on kyllä tosi hyviä.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Mitäs kärhöjä sulla on ja ilmeisesti menee meidän leveyksillä? Vai suojaatko jotenkin talveksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mari, Kärhöt ovat Ville se Lyon ja Kasmu. Kolmas ei ole vielä avannut nuppujaan... Tilattu toissa talven Virosta juurina. Selvisivät talven hyvin ja tänä vuonna elä kertaa siis kukkivat. V vyöhykkeen kätkön kasvatusohjeita olen kerännyt Kärhö-etiketin alle. Oulun puutarhayvdistyksen kanssa tehtiin meillä kimppatilausta jolloin sain sitten ihan pro-vinkit.

   Ei siis tarvi talvisuojausta jos juuren niska on istutettu 50cm!!!! Maanpinnan alapuolelle =)
   Syvät kuopat siis!

   Poista
 5. Todella kaunista ja niin siistiä katseltavaa. Kuvat ovat ihan kelpoja.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kauniista sanoista. Minäkin ajattelen että nämä illan hämyssä otetut kuvat kelpaa mutta auringonvalolla en saa vangittua värejä ja kaukaa otetut kuvat ovat niin onnettomia ettei niillä ole asiaa tänne blogiin...

  Ystävini Neilikka on Pihallani blogissaan tehnyt avoimet puutarha päivästä/meidän puutarhasta jutun. Linkkaan se pikimitten tänne blogiin...niissä kuvissa puutarha näyttäytyy päiväsaikaan =)

  Tällä viikolla on myös jännittävää tiedossa. Kotimme menee sunnuntaina myyntiin ja sitä varten tulee ammattivalonuvaajat ja stailisti kuvaamaan kotiamme. En tiedä ehdinkö pyytää "ammattilaisvinkkejä" puutarhan kuvaamiseen mutta jos he saavat jonkin hyvän otoksen niin laitan sen tännekkin =)

  VastaaPoista
 7. Ihanan hempeitä värejä vielä elokuussakin.
  Minäkin haluaisin valokuvauskurssille!

  VastaaPoista
 8. Kaunista! Valokuvauskurssi olisi kiva käydä:)

  VastaaPoista
 9. Kiitos, kukahan se järjestäjä meille puutarhan valokuvauskurssin??? =)

  Ilmoitelkaapa heti tännepäiun jos kuulette sellaisesta... Voisi kysellä noilta kansalaisopistoilta. Kuinka moni olisi innokas tulemaan Ouluun asti?

  VastaaPoista
 10. Oi, kuinka ihanan värisiä pelakuita! Ihastelen myös teidän taloanne, kuinka kaunis ja sopusuhtainen! Juuri minun makuuni.

  VastaaPoista
 11. Ihania kuvia! Ja taas jäi jotain mieleen, en älynnytkään laatiessani portaan pieleen perennapenkkiä että se olisi voinut olla kunnolla puolikaaren mallinen. Olisi saanut mahtumaan paljon enemmän kivoja kasveja :D

  Onnea talon myyntiin, tuskin joudutte kauaa odottelemaan ostajia!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...