lauantai 3. elokuuta 2013

Valmistelut. Förberedelser.


Huomenna sunnuntaina 4.8. klo 12-18 on Valtakunnallinen Avoimet Puutarhat Päivä.
Viikko on sujahtanut nopeasti valmistellen, askarrellen, leipoen.
Huomiseksi on luvattu ihanaa hellepäivää.
Tervetuloa!


Mukavaa päivää kaikille teille jotka pääsette kiertelemään oman alueenne ihania puutarhoja. Iloista ja inspiroivaa päivää! 
Hauskaa ja mieleenpainuvaa päivää kaikille teille Rakkaille Puutarha Ystäville jotka olette ottaneet Puutarha Yhdistyksen haasteen vastaan ja avanneet Puutarhanne. Tämä on jännittävää - ja mukavaa, ainoana harmina ettei itse ehdi ajelemaan muille kylään.
Viimevuotisesta vierailusta Min Eden ja Min Gröna Dröm blogien Puutarhoista voi lukea täältä:

13 kommenttia:

 1. Sunnuntaille toivotan vilkasta ja antoisaa päivää Karolina! Puutarhasi olisi näkemisen arvoinen, mutta liian kaukana meikäläiselle :(.

  VastaaPoista
 2. Oikein onnistunutta puutarhapäivää sinun puutarhaasi. Harmi kun olen liian kaukana tullakseni tutustumaan lähemmin.

  VastaaPoista
 3. Upeasti olet valmistautunut päivään. Ja sään haltijankin olet puhunut puolellesi. Mukavaa päivää.

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää. Tulen käymään! Puutarhassasi on aina yhtä ihana kierrellä :) Saatan käydä myös Aleniuksen puutarhalla.

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näytti valmistelut ja näppärää laittaa kunnolla nimilappuja! Oikein antoisaa päivää, omaasi en valitettavasti ehdi mutta muutama muu tulee koluttua!

  VastaaPoista
 6. Ihana päivä, KIITOS! Niin kauniiksi olit laittanut kaiken. Meillä oli kunnon ulkoilupäivä, kävin Onnen lähteellä-puutarhassa ja loppupäivän olimme Ainolan puistossa.

  VastaaPoista
 7. Hei hei, No miten sun päivä meni...sä olit ihan kunnolla valmistautunut :)
  /nina

  VastaaPoista
 8. Mielenkiinnolla odottelen postausta, miten vierailu sujui. Ilmat taisi suosia...

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Olitpa nähnyt paljon vaivaa päivää varten. Kyltit olivat kivat, ja mukavaa kun kahvittelemaankin pystyi. Pihanne on kaunis, sanoinkin miehellesi että erityisesti pidin siitä, että penkit oli tavallaan rentoja - paljon kasveja, eikä ryhmittely ollut tiukkaa tai geometristä. Kasvihuoneesi kasvit kyllä olivat myös kadehdittavan hienossa kasvussa! Kiitos myös siemenkodasta.
  Anniina

  VastaaPoista
 10. Kiitos käynnistä!
  Oli aivan upea päivä ja varmaankin kiitos aurinkoisen päivän väkeä oli ihan mielettömästi liikkeellä.
  Kiitos kaunis kaikille teille kun tulitte. Hetken oli piha kunnossa ja lasten lelut ja mailat paikallaan, trampoliinikin siirrettynä "parkkipaikalle"... nyt elellää taas arjessa =)

  Postauksen laitoin, vaikkakin harmittelin juuri etten hoksannut antaa miehelle kameraa että olisi saatu edes muutama kuva ihmisvilinästä muistoksi...

  VastaaPoista
 11. Olen katsellut noita 'avoimia puutarhoja'. Mukava nähdä miten sinäkin olet tilannetta hoitanut ja miten valmistautunut. Itselläni kun ruusut ovat melkein kaikki kukkineet ja melkeinpä perennatkin, en sellaiseen ryhtynyt. Tosin kahvilani oli auki ja puutarhakin, mutta listoilla en ollut. Jospa ensi kesänä.

  VastaaPoista
 12. Leila, tunnistan tilanteen... Minullakin jännitti onkohan mitään kukassa juuri sinä päivänä...?Perennoista ei kovin moni mutta kylvetyt kesäkukat, yksivuotiset ehtii yleensä elokuuksi loistoonsa. Jos onnistuvat ja vaikkakin suurin osa hortensioista oli kärsinyt talvivaurioista, Mustilan Hortensia valloitti pitsisellä runsaalla kukinnalla.

  Ihana kun sinun luokse voi tulla ihailemaan puutarhakauneutta muonakin päivinä. Toivelistalla olisi päästä viettämään ystävien kanssa vapaapäivää sielläpäin, käytäs Sinulla ja käytös. Yksin en jaksa Raaheen ajella kun olen sahannut sitä väliä 1,5v välillä painajaismaisissakin talvikeleissä.
  Jos/kun tulemme, soitan onko kahvila vielä auki <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...