maanantai 31. maaliskuuta 2014

Puutarhabloggaajien tapaaminen la 5.4.14 klo 15.30! Trädgårdsbloggarnas träff!Kihisen odotuksesta, sain kuin sainkin lennot/junamatkat Helsinkiin Kevätmessuja varten. Lauantai-päivä on sitten varattu puhtaasti messukiertelyyn, valokuvaukseen, ideoiden poimimiseen. Minulla on myös bloggari-passi Karolinan puutarha nimellä joten jos näette minun haahuilevan jossakin hyvin keskittyneen näköisenä ja tunnistatte niin pysättäkääpäs jutustelua varten =)
Onko kukaan sopinut puutarha-bloggareiden treffejä messuille? Olisi hauska tavata teitä muitakin - ehdotan lauantaina klo 15.30 tapaamista Green shade levähdyskatoksella (pitäisi olla jossain aika keskellä puutarha-aluetta). Kiva jos nähtäisiin! Kutsua saa laittaa eteenpäin!

Nu har jag flyg/ tågbiljetter till Vårmässan i Helsingfors. Är det någon som har planerat trädgårdsbloggarnas träff? Jag föreslår att vi skulle träffas på lördag klo 15.30 vid Green shade platsen - det skulle vara så kul o ses!

PS. 2 messulippua voitti Anne Janakkalasta (katso edellinen postaus) - laittaisitko Anne pikaisesti s-postiini karolinanpuutarha (a) gmail.com koti-osoitteesi (hox 1. i osoitteessa!!). En ole saanut viestiäsi! Jos posti ei niitä ehdi tuoda niin minä voin tuoda ne lauantai aamusta messujen info-tiskille. Mutta ellei blogiviestini tavoita Annea joka on anonyymi lukija (enkä siis häntä voi itse tavoittaa) niin pyydän varmuuden vuoksi muutamia lauantaina messuille tulijoita/lippuja haluavia laittamaan yllä olevaan s-postiini puhelinnumerot. En haluaisi että messuliput jäävät käyttämättä joten mikäli ne uhkaavat jäädä käteeni soitan teille lauantai aamuna ennen messujen alkua ja saatte liput (arvo 16e/kpl).

10 kommenttia:

 1. Ainakin sitten toukokuussa oli se bloggaajien tapaamin espoossa. Sinne ehkä yritän päästä.. Mutta tänne en pääse. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tainnut tässä muuttovilskeessä mennä se toukokuun tapaaminen ohi? Milloin ja missä? Voin laittaa siitä kutsua eteenpäin vaikken itse pääsisikään?

   Poista
  2. Se blogitapaaminen löytyi ainakin katja lammin blogista.. Toukokuun lopulla on.

   Poista
  3. http://viher-jakasityopiiperrysta.blogspot.fi/2014/03/puutarhabloggaajien-kevat-tapaaminen.html?m=1

   Poista
  4. Kiitos linkistä!
   Löysin tapaamis infon eli 24.5 Marketan Puistossa. teille tulee varmasti huikea päivä, kävin itse viime kesäkuussa Marketan puistossa ja rhodo-kukinta oli juuri hiipumassa.
   En valitettavasti pääse mukaan kun olen helsingissä edellisenä viikonloppuna. Mukava olisi kyllä ollut tavata muita bloggaajia =) Katsotaan ketä kaikkia näkyy lauantaina =)

   Poista
 2. Voi harmi, olisi niin kiva nähdä mutta menen messuille jo torstaina. Mä olen tulossa myös toukokuiseen tapaamiseen. Mites Karolina, jaksatko tai kerkiätkö toukokuussa tulla tänne etelään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiih, oispa ollut mukava nähdä! Iloista messupäivää sinne torstaina. Minäkin olin kerran perjantai-aamusta ja oli ihanan rauhallista...
   Mulla on toukokuussa yksi työreissu Helsinkiin. Jospa se sattuis samaan aikaan niin voisin tullakin =)

   Poista
 3. Menen messuilemaan jo torstaina. Ja ilman bloggaripassia, mutta kiitos Kanatarhan arvonnan, vapaalipuilla sisään :) Toivottavasti sinunkin arvonnnassasi voittona olleet löytävät kohteensa! Kuvasatoa Tukholman ja Turun messujen päätteeksi tulossa siis vielä Helsingistä. Sen jälkeen onkin hausta tehdä vertailua tämän vuoden puutarhamessutarjonnasta :) Kivaa messupäivää sinulle viikonloppuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, sinulla tulee mahtava messusaldo =)
   Torstaina on varmasti hyvä päivä messuilla, nautihan! Toivottavasti voittaja saa lippunsa - aiemmin ei ole ollut mitään ongelmaa vaikka arvonnassa olisi ollut anonyymi-lukijoita mutta nyt voiton lunastamisen kanssa olisi kiire...

   Poista
 4. Olen menossa jo perjantaina messuille. Sitä varten otin oikein lomapäivän töistä. Toivotan antoisaa messukäyntiä sinulle!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...