keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Uusia Suomalaisia Inspiroivia Puutarha Blogeja! Nya inspirerande Trädgårdsblogg i Finland.

 
Muistus näin kevään tuoksinnassa -käykääpäs kurkistamassa, monta ihanaa uutta puutarhablogia on tullut linkki-kokoelmaan! Uudet Puutarhabloggaajat, Tervetuloa lisämään bloginne listaan niin että mahdollisimman moni löytää sinne lukijaksi. Ylläolevan kuvan saa mielellään lisätä omaan sivupalkkiin linkin kera. Ja mikäli huomaatte että jokin linkki ei enää toimi tai oma bloginne on vaihtanut osoitetta niin laittakaa minulle vaan viestiä niin voin korjata tai poistaa.
 
Minulla on aavistus että Suomalainen puutarhablogimaailma kasvaa kokoajan, sillä uusia blogituttavuuksia ja inspiroivia blogeja tulee vastaan jatkuvasti!

Kun kesällä suunnittelette omalla alueella mukavia puutarharetkiä tai tapaamisia niin muistakaa käydä pistämässä muutaman rivin kutsu oman alueenne bloggaajille - ainakin siten meidän viimekesäinen Pohjoissuomen bloggaajien tapaaminen Oulujoen taimistolla (omajuurisia ruusupensaita tuottava taimisto) onnistui todella kivasti!


PS. Äitienpäivä lähestyy. Oikeasti minä toivoisin lahjaksi kunnon lämpökompostoria (siis kaikelle ruuantähteelle mitä pikkulapsiperheessä aina on) tai sitten sellaista oksasilppuria, mutta nyt on niin isot hankkeet menneillään että voisi tulla aika äkäsiä vastauksia jos tosissaan alkaisin lobbaamaan lahjojeni puolesta. Mitä lahjoja olette ostaneet äideillenne ja toivoneet itsellenne? 
Arvaisin että jotain puutarhaan liittyvää ;)

8 kommenttia:

 1. Hei Karolina!
  Mä olen kerran saanut lämpökompostorin Äitienpäivälahjaksi. Enkä olisi voinut ollut mistään muusta niin onnellinen. Kun mieheni näki ystäväni kompostin ostoreissulla, ystäväni sanoi että ´osta joku koru edes siihen mukaan.` Ei oikein ymmärtänyt, että kompostori on minulle hienompi lahja kuin korut. Kerran sain ystävänpäiväksi kompostiherätettä, ja sekin oli minusta aika hauskaa.
  Nyt toivoisin miehen tekemää istutuspöytää...
  Oikein ihanaa Äitienpäivää!

  VastaaPoista
 2. Parhaita äitienpäivälahjoja ovat juuri sellaiset, joista itse tykkää ja joista on pidemmäksikin ajaksi hyötyä ja iloa. Tykkään kovasti koruista, mutta niitä on ihan riittävästi ja asuihin sopivia rihkamakoruja raaskii itsekin ostaa. Mieluummin lahjaksi vaikka uusia kasveja.

  VastaaPoista
 3. Tänä vuonna saan puutarhapöydän nikkaroituna ja olen siitä tosi iloinen! Raksaiakana on tosiaan taloudenpito tiukkaa, mutta varmasti haaveesi toteutuvat! Ja orangerie-suunnitelmanne saivat minut aivan ihastuksiin, niin hienolta kuulostavat! Mukavaa äitienpäivää!

  VastaaPoista
 4. Minä olen pyytänyt talikkoa, että pääsen kaivelemaan kompostiani :)
  Lämpökompostorin ostin aikoinaan itse.

  VastaaPoista
 5. Heh, minä olen saanut monena vuonna jonkin pensaan tai puun. Kahtena perättäisenä vuonna olen saanut multakuorman ja viimevuonna lisäksi seulanpääkiveä rekkanupillisen:)

  VastaaPoista
 6. Äidille vien perinteisesti kukkia!
  Ja mulle riittää äitienpäivälahjajsi kohta(toivottavasti) tuleva kasvihuone;)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa Äitienpäivää jokaiselle <3
  Upeita lahjoja tulossa - ja kuten arvelin - puutarhaan liittyviä. Mielenkiinnolla odotan mikä yllätys huomenna odottaa... Lasten kertoman mukaan se kans liittyy puutarhatouhuihin ;)

  VastaaPoista
 8. Minä toivoin salaa niinikään oksasilppuria, mutta on niin iso pihahanke käynnissä, että nyt on tyytyminen (mieluisaan) pikkulahjaan ja ruukkuruusuun.

  http://takkatulijavillasukat.blogspot.fi :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...