maanantai 17. joulukuuta 2012

Joulukalenteri luukku 17. Julkalender lucka 17.
17. 12
Piilopaikkoja lapsille! Gömställen för barnen!
Tämä ihana pajumaja on Sandran puutarhasta 
jossa pääsin käymään kesällä Avoimet Puutarhat Päivänä!
Denna vackra pilkoja är från Sandras trädgård som jag besökte i somras.

Oma pajumajamme istutettiin keväällä. Sain puutarha ystävältäni pajuja kun hän oli kuullut että haaveilen lapsille pajumajan tekoa. Pajukepeissä ei ollut juuria vaan ne istutettiin sellaisenaan maahan. Ensi kesänä maja lienee jo niin korkea että pääsen sitomaan sitä yhteen. Tosin tylleröni itkee ettei se ikinä ehdi kasvaa hyväksi pajumajaksi....

Så här såg vår egen pilkoja ut på våren. Min dotter gråter att den hinner inte växa till innan hon blir stor, men vi får nog se, nästa sommar får jag nog fläta taket igen. Grenarna fick jag från en trädgårds vän som odlar pil.

PS. Jos joku on jäänyt ilman joulukalenterin luukkuja viimeiset päivät, pahoittelen. Ehkä tämä on surettanut eniten minua, kun näitä luukkuja on niin mukava tehdä, mutta kun kone hajosi ei auttanut muuta kuin vieroittua blogi-maailmasta. Valokuvat olen onneksi tallettanut jo muualle sitä päivää varten kun tämä kone vetää viimeiset henkosensa (suosittelen muillekkin back-uppien tekemistä!). . . Jospa tämä nyt toimisi vielä kunnes saadaan uusi tiekone (joulupukkiiii, please!). Leppoisaa joulunalusviikkoa!!!

2 kommenttia:

  1. Eiköhän tyttösi ehdi pajumajassa leikkimään, kai se kasvaa aika nopsaan? Minulla kävi syksyllä tosi huono tuuri, kun ulkoinen kovalevy putosi ja hajosi...3 vuoden kuvat meni mukana. Onnkesi olin tehnyt noilta vuosilta kuvakirjoja, niin kuvamuistot ovat niissä tallessa. Nykyään talletan kuvia vain suurempi gigasille tikuille, ovat helpompia säilöä:)

    VastaaPoista
  2. Nykyisin ei kyllä ilman tietokonetta taida tulla toimeen. Minulta hajosi kesällä ulkoinen kovalevy, jolle tallennan kuvani. Kovalevy vain sanoi yhteistyönsä irti. Onneksi tallennan aina kuvani kahteen paikkaan; ulkoiselle kovalevylle ja rompuille. Lisäksi meillä otetaan backupit kerran kuussa kaikista tiedostoista.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...