torstai 20. joulukuuta 2012

Joulukalenteriluukku 21. Julkalender lucka 21.

IMG_6087

21.12.
Leikkimökin pikku-piha.
Lekstugans trädgårds skiss.

Tämä ihastuttava piirros löytyy Allt om Trädgård-lehden "Fixa sommar" teema numerosta, kesältä 2012. Lehdessä on ihastuttava juttu lasten pihajutuista ja lehti onkin kiertänyt ystävältä toiselle kun kaikilla on nyt pihanlaittoa ja pihasuunnittelua edessäpäin. Tämä kuvan leikkimökki on ympyröity marjapensailla ja korotetuilla penkeillä jossa kasvaa vihanneksia.

Den här underbara ritningen hittar man från Allt om Trädgård-tidningens tema nummer "Fixa sommar" från sommaren 2012. Nu när flera av mina vänner håller på att planera trädgården har just den här tidningen varit flitigt läst! Bildens lekstuga är omringad av bärbuskar och smultron.

IMG_6084

Samassa jutussa oli myös hauska keinu systeemi. Melkein sain Rakkaani rakentamaan sellaisen meidän pihalle mutta sitten vei aidan rakennus-väsymys voiton...
I samma tidning hittar man den här gungan, som ser verkligen fin ut.

2 kommenttia:

  1. Tuo keinusysteemi on todella hieno ja myöhemmin, lasten kasvaessa muunneltavissa pihan muihin tarpeisiin.

    VastaaPoista
  2. Hieno keinula ! Tosiaan samaa ajattelin heti kuin between edellä, että tässä on se hyvä puoli, ettei systeemiä tarvitse poistaa keinuiän loputtua. Sama koskee myös leikkimökkiä, kannattaa tehdä niin iso, että palvelee myöhemmin varastona, ainakin jos on pulaa varastotilasta, ja sitä kyllä sitten myöhemmin tarvitaan lisää, kun lapsilla on omat pyörät, sukset ym. vempeleet.
    Mukavia joulunaluspäiviä !

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...