sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Joulukalenteriluukku 2. Julkalender lucka 2.

2.12.
Onnellista 1. Adventtia! Ihanaa, tänään saa aloittaa joulukoristelut. Meillä on jo pikkuhiljaa ilmaantunut tonttuja ikkunoihin ja oviin. Adventtitähti on ollut ikkunassa jo viikkoja valaisemassa pimeyttä. Punaiset chilit käyvät joulukoristeesta toistaiseksi. Joulukukat ovat vielä hankkimatta!
Yllätäen lapset ovat malttaneet olla herkuttelematta näillä tulisilla chileillä. Sen sijaan meillä on pientä joulukalenteri draamaa, pian 2v täyttävät kaksoset eivät millään ymmärrä että aukaistaan vain yksi luukku kerrallaan. Tänä aamuna meni vajaa tunti rauhoitteluun...

Ha en fin 1. Advent! Åå vad skönt, nu får man riktigt börja julpynta. I väntan på att hinna skaffa julblommor har vi chilin vid köksfönstret. De är ju rätt så jul-röda och passar bra med advent stjärnan. Än så länge har barnen inte smakat på dem...
6 kommenttia:

 1. Hälsningar från Jakobstad :)
  Hoppas ni har fått snö, här kom bara lite puder...
  /nina

  VastaaPoista
 2. Just checking in on your blog today. Happy Advent. Jack

  VastaaPoista
 3. Luukkujen odottaminen kalenterista yksi kerrallaan on vanhemmillekin välillä vaikeaa : ) Mukavaa joulunodotusta ! Ja punaiset chilit ovat oivia joulukoristeita !

  VastaaPoista
 4. Ihana jouluikkuna :)
  Kun ne joulukalenterit on niiiin houkuttelevia. Onhan se pienelle vaikeaa odottaa..

  VastaaPoista
 5. Thanks Jack!
  Nina, nu har vi snö, ca 5cm men bara att det är så vitt, känns det helt underbart!
  Pivi, Heidi-Maaria, Kiitos samoin. Olette varmaan jo huomanneet että Ninalla (Min Eden) blogissa on aivan ihana puutarha-adventti-kalenteri aikusille. Sopii hyvin tällaiselle joka yrittää suklaa-lakkoilla =)

  VastaaPoista
 6. Hei,
  Minun chilini ovat talvehtineet ikkunalaudalla jo pari vuotta. Lehtiä putoilee ja kasvit näyttävät joulun jälkeen vähän nuutuneilta, mutta hyvin ovat talvesta aina selvinneet. Keväällä valon lisääntyessä chili alkaa tehdä uusia lehtiä ja kohta kukkanuppujakin, ja vihreys lisääntyy.
  Kiitokset upeasta blogistasi,
  Pia

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...