keskiviikko 28. joulukuuta 2011Onnellista ja vihreää, vehreää, rauhallista, hiljaista, kaunista, iloista, värikästä, aurinkoista, sopivan kosteaa, nautinnollista & maukasta Puutarha Vuotta 2012 kaikille Puutarha Ystäville!


Postissa tuli uusin pihakalenteri joka vaikutti todella innostavalta ja opettavaiselta hankinnalta.Aloittelevalle puutarhurille löytyy rikkaruohokoulu, kylvökalenteri, pensaiden ja puiden leikkuutaulukko, lannoitus ja torjunta eri kuukausille ja mukavia muistilistoja joka kuukausi.

Kuvassa tämän vuoden puutarhapäiväkirjastani otteita. Ja jos ei ole aikaa käsin kirjoittaa tietoja ylös, kerään siemenpussit ja uusien kasvien kasvitietolaput talteen ja teippailen niitä sitten kirjaan. Perästäpäin käyn merkkaamassa mikä lähti kasvamaan ja mistä tykkäsin jne. Olen myös kirjannut ylös mitä kukkaa ja pensasta on mihinkin istutettu. Kirja on nyt täynnä joten uusi kirjanen ja kalenteri tuleekin tarpeeseen...
Ja siemenistä puheenollen. Tupsahti tällainenkin postilaatikkoon... 300 sivua ihania kuvia!


Gott, grönt, grönskande, lyckligt, smakande, lugnande, soligt, tillräckligt regningt, blomstrande, färgglatt År 2012 Alla Trädgårds Vänner!

Ovan några bilder av min trädgårds dagbok, dit jag klistrat fröpåsarna, växtinformation och gjort anteckningar. Den han redan bli full, så tacksamt tog jag emot en trädgårdskalendern med en massa bra infromation för en nybörjare. Och så kom ju frökatalogerna, med massa härliga bilder.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...