keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Onnea Puutarhakirjan voittajalle! Grattis till vinnaren.


Random.org sai toimia arvonnassa niin vältyin arpalippujen leikkaamiselta ja askartelulta. Kommenttia numero 58 onnisti:
"Lehtori 21. helmikuuta 2015 15.21
Mukana arvonnassa..."

Poistin tästä jo s-postisi mutta laitan sinulle postia ja kyselen koti-osoitetta minne kirja postitetaan. Lämpimät Onnittelut ja ihania puutarhan suunnitteluhetkiä!
Kiitokset kaikille osallistujille.
Ensimmäiset siemenet on kylvetty ja alkaneet jo itämään. Nyt kun tolskaan vielä täällä varakodissa ja tilaa on vähän (hiukan epäuskoisena odottelen, onko totta että saan uuteen kotiin oman viherhuoneen ja noin 30m2 omaa tilaa harrastukselleni?) niin nuo turvebriketit ovat helppoja kun ei tule sotkua.Näyttää siltä että pelakuut, chilit ja artisokat sekä keijunmekot ovat kaikki itäneet...  Keijunmekkoa olen jo monena vuonna kylvänyt ja koskaan en ole onnistunut saamaan niin tuuheita kukkia kuin puutarhalta ostetut. Tänä vuonna ajattelin aloittaa entistä aiemmin ja lannoittaa kovasti kunhan alkuun pääsevät. Otan kyllä vastaan muitakin hyviä kasvatusvinkkejä jotta saan rehevät kukat mielellään jo ennen elokuuta.

Pelakuita olen kylvänyt aiemminkin ja ne ovat yllättävän helppoja (kop, kop, toivottavasti myös tänä vuonna!) niissäkin on haasteena sen että saisi kukkimaan jo alkukesästä.

Nyt on päästy alkuun, kaapissa jemmassa on vielä paksut siemenpussipinot! Osan kylvän vasta toukokuussa että mahdutaan elämäänkin täällä pienessä kodissa ;)

Mukavaa viikkoa Puutarha Ystäville! 
Ha en så underbar vecka Alla Trädgårdsvänner!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...