keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Ihania Puutarhakirjoja Arvotaan! Utlottning av härliga Trädgårds Böcker!

ARVONTA! UTLOTTNING!

Lupailin blogi-arvontaa kun blogini täytti kokonaiset kaksi vuotta, Kaksi vuotta sitten...
Koska olen puutarhakirjojen suurkuluttuja etsin sopivia, ihania ja inspiroivia kirjoja arvontaa varten...
Lovade att återkomma med utlottning senare på hösten då min blogg fyllde två år, För två år sedan...
Eftersom jag älskar trädgårdsböcker letade jag efter härliga, inspirerande böcker som jag tror alla Trädgårds Vänner skulle tycka om...

Ensimmäinen palkinto on OMA PIHA lehden Pihakalenteri vuodelle 2014/2015.
 Första priset är OMA PIHA magazinets  Trädgårdskalender 2014/2015

Minulla on aiemmat kalenterit johon kirjasin muistiin massiiviset siemenkylvö-kokeiluni, kylmäkäsittely-ajat, milloin kylvin mitäkin, milloin vein kasvit ulos, mitä kaikkea kylvin (tyrnit, magnoliat, ne eivät koskaan onnistuneet, ovat muistoissa kalenterissa että sellaistakin on yrittety). Jos kalenteria ei kovin innokkaasti itse täytä se onkin sitä parempi muistuttamaan mitä milloinkin puutarhassa voisi tehdä. Löytyy hyvät ohjeet milloin mitäkin kylvetään, milloin puut leikataan... Ja kaikkea muuta mukavaa puutarhatietoa!

Jag har haft de föregående kalendern och har fyllt i när jag har sått, gjort köldbehandling för fröna osv. Ifall man inte har lust att fylla i kalender så är den full av bra information när man ska börja frösådder, när man bör beskära träd och rikligt med bra trädgårds fakta. En alldeles härlig kalender!

Toinen palkinto, Andra Pris...
Löytää toivottavasti sellaiselle omistajalle joka itseni tavoin pitää oman pihan herkkuja ansiossaan. Tai se ainakin inspiroi omistajansa istuttamaan marjapensaita, rapaperpia,  hankkimaan kesäkurpitsan ja tomaatin taimia (tai itse kylvämään), kylvämään punajuuria, mangoldia, pinaattia ...
Kirjassa ei tosin ole kasvatusohjeita vaan nimenomaan runsaasti herkullisia reseptejä miten käytät puutarhan ja luonnon antimia. Kuvat ovat houkuttelevia. Reseptit on jaettu vuodenaikojen mukaan mikä on oma mukava lisä kirjassa...

Den här boken inehåller delikata resept på maträtter och läckerheter man kan laga från egen skörd.

Kolmannen palkinnon saaja saa itselleen ...
Som tredje pris utlottas...
Oman pihan terveydeksi -kirjassa on tiedot tavallisimmista pihan ja puutarhan kasvitaudeista ja tuholaisista sekä niiden torjunnasta ja hoidosta. Kirjassa on myös kattavat tiedot pihan hyötyeliöistä sekä luonnonmukaisista torjuntakeinoista. Loistava kuvitus ja hyvät taulukot oireiden määrittämiseen.

Boken innehåller trädgårdens kunskap om trädgårdens vanligaste skadedjur och hur de skall utrotas.

Osallistu arvontaan kirjoittamalla kommentti jos olet "anonyymi lukija" jätä jokin nimimerkki jonka avulla sinut tunnistan.  Jos olet blogin lukija, jätä kaksi kommenttia niin osallistut kahdella arvalla. Kolme kommentia, arpaa, saa jos haluat laittaa blogipostaukseesi linkin arvonnasta!

Delta i utlottningen med att lämna en komment, är du en anonym läsare, lämna en pseudonym så att jag kan meddela dig om vinsten. Är du en läsare, lämna gärna två kommenter så får du delta med två lotter. Tre lotter får du om du länkar till utlottningen i din blogg!

Onnea matkaan, Lycka till!
Arvonta on blogiyhteistyö OMA PIHA lehden kanssa. Lämmin kiitos toimitukseen!
Arvonta suoritetaan ma 9.12.2013. Utlottningen är den 9.12.2013.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...