maanantai 27. tammikuuta 2014

Hiljaisuus....Japanilainen puutarha. Tystnad.... Japansk trädgård.


Ihan kai se on hyvä että on jokin aika vuodessa jolloin kaikki hiljenee ja hyytyy, pakkaseen ja loputtoman valkoiseen, pilven harmaaseen. Blogiinkaan ei ole tullut mitään kirjoituksia. Ollaan talviunilla ja odotellaan valoisampia päiviä. Käynpähän vain kertomassa että olen hengissä ja että teidän tarinoitanne on ollut kiva lueskella. Erityisesti Riinan kauniita blogipostauksia Japanilaisista puutarhoista, Versoja Vaahteramäeltä blogista!


Ehkäpä joskus pääsisin itsekkin Japaniin kuvaamaan puutarhoja. Sitä odotellessa olen hakenut inspiraatiota, mistäpä muualtakaan, kuin Pinterestistä http://www.pinterest.com/KarolinanPuutar/japanese-garden/  tänne olen tallentanut kuvia joiden perusteella alan suunnittelemaan omaa pientä japanilaisen puutarhan osaa!


Sammalta,  Sammalleimua, Rhodoja, Atsalejoja, Hortensioita, pikkukiviä, hiekkaa, kiviä ja havuja...Ja kirsikkapuu!

 Kuvien lähteille pääset pinterestin kautta, klikkaat vaan kuvaa niin se vie sinut alkuperäis sivustolle:

 Antagligen är det för vår välbefinnande att allt tystnar ner, man blir saktare, ute är det vitt vitt och grått. Inte ens bloggen har jag haft inspiration att uppdatera. Jag har läst era fina bloggar och varit lat. Riina i bloggen Versoja Vaahteramäeltä  har skrivit underbart om sina resor till Japan. 
Det skulle vara så underbart att få chansen att åka dit och fota själv trädgårdar och templar.
På väntan på det har jag letat efter inspiration på pinterest http://www.pinterest.com/KarolinanPuutar/japanese-garden/  Från linken ovan hittar ni även bildernas källor, genom att klicka på bilden kommer ni till den ursprungliga sidan bilden är "pinned" från.
 
 
Rauhallista viikkoa Rakkaat Puutarha Ystävät!
Ha en lugn och skön vecka Trädgårds vänner!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...