lauantai 26. lokakuuta 2013

Kaksi vuotta sitten.... För två år sedan...Hymyillen luin tuota kaksi vuotta sitten kirjoittamaani blogipostausta:
Ja kiitollisena. Olen saanut mukavan sosiaalisen harrastuksen ja oppinut Puutarhablogi maailmassa tuntemaan useita kivoja puutarhatyyppejä -  kiitoksia aina mukavista ja kannustavista kommenteista ja hyvistä neuvoista. Mukava on myös ollut lukea teidän vastauksianne Puutarha haasteeseen!

Kahden vuoden aikana olen päässyt tutustumaan muutamien blogi-ystävien inspiroiviin puutarhoihin.
Matkustellessa olen pitänyt kameraa mukana ja kirjoittanut postauksia ihanista vierailukohteista.  Kurkista: Puutarhamatkakohteita.
Kahden vuoden aikana on myös Puutarhablogit kasvuvyöhykkeittäin linkki-sivulle kertynyt runsaasti uusia puutarhablogeja. Kesällä kun järjestimme pohjoisten puutarha bloggaajien tapaamisen  kurkista!oli kutsuja helppo lähettää IV-VI vyöhykkeittein harrastajille. Kiitos teille jotka olette jo liittäneet bloginne mukaan ja Tervetuloa kaikille uusille Puutarha harrastajille!


Tänä kesänä osallistuin myös Avoin Puutarha päivään, tässä myös valmisteluista blogipostaus. Se oli huikea kokemus vaikka jännitti, enkä ehkä olisi uskaltautunut mukaan ilman Puutarhaliiton kutsua tänne blogiin ja teidän puutarha ystävien kannustusta. Mutta kannatti ja rohkaisen ja innostan kaikkia puutarhaharrastajia joille ajankohta vain mahdollinen ensi kesänä lähtemään innolla mukaan!


Elämässä ja Puutarhassa tulossa myös muutoksia. Koti myynnissä! Uudet haasteet odottavat. Mutta milloin, sitä ei vielä tiedetä...


Olen hiukan hämilläni, mutta tietysti iloinen että 152 lukijaa on löytänyt blogini...
Kirjoittelen blogiani "Puutarha päiväkirja" ajatuksella mutta täytyy myöntää että ilahdun kun saan kommentteja ja joku jakaa kokemuksia kanssani.  Kiitos teille Puutarha Ystäväni! 


Puutarha blogin pitäminen jatkuu edelleen vaikka hiljalleen on aika jättää puutarhalle jäähyväiset ja mikäli kotimme menee kaupaksi talven aikana myös hyvästit. Pikkuhiljaa pitää virittäytyä puutarha suunnitelmiin, kuten aina talvisin. Tänä vuonna se vain on erilaista. Muutaman viikon päästä saamme arkkitehdiltä ensimmäiset luonnokset ja hahmotelmat siitä miten tuleva kotimme sijoittuu uudelle tontille ja sen jälkeen alkaakin aivan ENNENKUVAAMATON puutarha suunnittelu!!!!


Niistä suunnitelmista ja haaveista kirjoittelen varmasti blogiinkin ja olen jatkossakin ilahtunut jos kommentoitte ja annatte vinkkejä!


Näin kaksi vuotis-syntymäpäivän kunniaksi kuuluisi tietysi järjestää lukijoille mukava puutarha-aihenen arvonta.  Se on ollut mielessäni mutta en ole vielä ehtinyt löytää sopivia palkintoja joten palaillaan arvontaan myöhemmin tämän talven aikana =)

 Iloista viikonloppua!


För två år sedan skrev jag mitt första blogg post. Sedan dess har det hänt mycket. Jag har hittat en härlig värld av trädgårds bloggar och en nätverk med entusiastiska trädgårds vänner. JAg är så tacksam! Härligt att ni finns!!
Under dessa år har jag fått besöka trädgårds blogg-systrarnas inspirerande trädgårdar. Fått vara med om två blogg träffar.  Tack vare bloggen blev jag inbjuden till Öppna Trädgårdar och vågade vara med. Det var härligt! Tycker ni Alla andra Trädgårds Vänner ska våga ta steget och vara med nästa år. Det är så härligt att träffa trädgårds människor, alla var så trevliga!

Under dessa två år har flera Finska Trädgårds bloggare hittat till länk-samlingen där bloggen är indelade efter zon. Kika in :
TRÄDGÅRDSBLOGG INDELADE EFTER ZON
Om du har en trädgård i Finland, länka så gärna din trädgårds blogg dit!

Nu skulle det vara bra tillf'älle att ordna lotteri men eftersom vinsterna är inte ännu skaffade så får blir det senare under vintern.
 Ha en fin höst helg! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...