torstai 23. huhtikuuta 2015

Uuden puutarhan alku...


Lumet alkaa sulamaan täällä meilläkin päin (vaikka tänään taas satoi 5cm lisää) ja minä suunnittelen nurmikon kylvämistä viikonloppuna jos vain muilta raksa-touhuilta ehdin. Kuvassa näkyy potageria jonka reunoille on istutettu viime loppusyksynä (ihan viimetingassa ennen pakkasia) omenapuut.
Nyt jännitetään miten ne lähtee kasvamaan? Melko hyvin pääsivät myös rusakot niitä jyrsimään mutta olen "hoitanut" puun haavat joten sen suhteen olen toiveikkaana.


En tiedä voiko sitä sanoin kuvailla, niin onnellisena olen uudessa puutarhassa jo kuljeskellut.

Meidän raksasta voi halutessaan käydä lukemassa www.koti7.blogspot.com täällä. Ihan kohtuullisen hyvällä mallilla se on, pitkän projektin loppumetreillä. Nyt kun taas alkaa kevätpuuhat ei energiat meinaa enää riittää sisustusratkaisuden pohtimiseen. Onneksi tässä välissä oli pitkä talvi ja monenmoista suunnittelua ja kilpailutusta tehtiin. Ja pian on kaikki päätökset tehty ja muuttokin häämöttää. Vaivihkaa jo olen yrittänyt vinkata ystäville että kaikki tupaaantuliaistet ym kekkerit pidetään vasta sitten syksyllä, kun sekä talo ETTÄ puutarha on valmiina (eihän se oikeasti tuu koskaan!) sillä tämä emäntä aikoo viettää koko kesän ulkona enkä aio vieraita varten alkaa petejä pettaamaan saatikka kotia puunaamaan....

Millaisilla kevätfiiliksillä te olette? Joko etelässä on saanut aloittaa Puutarha hommat?
Mukavaa viikonlopun alkua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...