lauantai 3. elokuuta 2013

Valmistelut. Förberedelser.


Huomenna sunnuntaina 4.8. klo 12-18 on Valtakunnallinen Avoimet Puutarhat Päivä.
Viikko on sujahtanut nopeasti valmistellen, askarrellen, leipoen.
Huomiseksi on luvattu ihanaa hellepäivää.
Tervetuloa!


Mukavaa päivää kaikille teille jotka pääsette kiertelemään oman alueenne ihania puutarhoja. Iloista ja inspiroivaa päivää! 
Hauskaa ja mieleenpainuvaa päivää kaikille teille Rakkaille Puutarha Ystäville jotka olette ottaneet Puutarha Yhdistyksen haasteen vastaan ja avanneet Puutarhanne. Tämä on jännittävää - ja mukavaa, ainoana harmina ettei itse ehdi ajelemaan muille kylään.
Viimevuotisesta vierailusta Min Eden ja Min Gröna Dröm blogien Puutarhoista voi lukea täältä:

perjantai 2. elokuuta 2013

Unikkojen kukintaa. Vallmons blommor.

En tiedä muuta keinoa jolla saa näin helpolla ja vähällä vaivalla näin paljon väriä ja kukkia kesäpihaan? Siemet poimin viime kesän kuivuneista siemenkodista ja säilytin mini-grip pusseissa talven yli ja viskoin ne keväällä kukkapenkkiin. Osan siemenistä sain Claus Dahlbym blogista, Poppy Love Pioni unikot ovat Min Eden Blogista ja osan sain postissa Rakkaalta Tädiltäni ulkomailta.


Kan inte komma på nån annan sätt att få lika mycket färg och blommor i sommar trädgården med så lite arbete. Plockade frökapslarna från fjol årets blommmor ( torkade frökapslarna, bevarade fröna i minigrip påsar över vintern), några frön fick jag från Claus Dahlby och Poppy Love Pion vallmon från Min Eden några år tillbaka. På våren kastade jag fröna i blomrabattens tomma glänt och nu får jag bara njuta...


 Poppy Love Valmmon från Min Eden 
Har samlat frön och dessa blommar igen, glädjer mig andra året i rad! Tack!

Keräsin siemenkotia ja tarkoitus jakaa niitä sunnuntaina Avoin Puutarha päivässä vierailijoille niin kauan kuin niitä riittää...

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Tervetuloa Avoimet Puutarha Päivään su 4.8.2013! Välkommen till Öppna trädgårdar i Finland 4.8.2013!Hyvien kokemusten innoittamana portit aukeavat vierailijoille jälleen kerran yhden päivän aikana, kun vietämme valtakunnallista Avoimet puutarhat teemapäivää su 4.8.2013 klo 12-18. Mukana on niin yksityisiä pihoja ja puutarhoja kuin myös julkisia kohteita ja puutarhayrityksiä.
Oman paikkakuntasi Avoimet Puutarhat löydät alla olevasta linkistä:


Myös meillä aukeaa Puutarha kaikille vierailijoille, ystäville ja naapureille!
Tervetuloa Suuret ja Pienet, sunnuntaina 4.8 klo 12-18! 
Osoite/Adressen: Palstatie 17, Oulu (Metsokangas)
Paikalla on kahvi, tee ja mehu tarjoilu, piirakkaa ja jäätelöä.
Välkommen söndagen 4.8.kl 12-18!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...