maanantai 28. marraskuuta 2011

SUOMALAISET PUUTARHABLOGIT VYÖHYKKEITTÄIN

Hei kaikki Puutarha Ystävät!
Olen haaveillut löytäväni listan jossa suomalaiset puutarhablogit löytyisivät kasvuvyöhykkeet mukaan. Siitä olisi hyötyä, etenkin meille haastavammilla vyöhykkeillä eleleville, mutta se olisi myös hauskaa ja opettavaista. Ja ehkäpä samalla vyöhykkeellä olevat puutarhablogistit voisivat innostua järjestäämään tapaamisia keskenään tai osaavat auttaa ja vinkata hyvistä tapahtumista. Tartu haasteeseen, lisää oma puutarhasi listaan oikean kasvuvyöhykkeen alle ja halutessasi laita linkki tälle sivulle omaan blogiisi!

Linkki PUUTARHABLOGIT VYÖHYKKEITTÄIN LÖYTYY TÄSTÄ: http://karolinanpuutarha.blogspot.com/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html

14 kommenttia:

 1. Hei, eksyin sivuillesi jostakin blogista ja heti linkitin itseni kasvuvyöhykelistalle. Varmastikin sitä saa mainostaa edelleen.
  Sun blogi vaikuttaa myös varsin kivalta, pääset suosikkeihini :)

  Ja palasin valittamaan. Kommentteja ei voi jättää kirjautumatta, siispä kirjaudun google-tilini kautta, mutta mun blogi on oikeasti ihan eri paikassa http://pirkko.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 2. Hei Pirkko!
  Mukava jos mahdollisimman moni törmää kasvyvyöhyke listaan ja linkittää oman puutarhabloginsa sinne. Kiitos sinulle! Ja kiitos jos mainostat edelleen, silloin siitä on kaikille maksimaalinen hyöty =)

  Näin haaveista tulee pikkuhiljaa totta =)

  Kiitos kun kerroit tuosta kommentointi ongelmasta, koitan katsoa asetuksiani jos sen saisi niin että voi kommentoida olematta google tilissä. Hyvä havainto.

  Valoisaa joulunodotusta!
  Karolina

  VastaaPoista
 3. Kommentoinnissasi on sanatarkistus. Bloggerilla on oma roskapostisuodin, joka toimii tosi hyvin - toivoisinkin, että poistaisit tarkistuksen, se hidastaa kommentointia tosi paljon. Tämä on toive, jonka olen esittänyt kaikille, joilla on tarkistus:)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Hei Inkivääri,

  Nyt pitäisi kommentoiti sujua sutjakammin =)
  Kiitos ohjeesta, oikeat asetukset löytyivät helpommin...

  VastaaPoista
 6. Hei, löysin tänne saatuani ensimmäisen orkideani ja hain siihen tietoa. Sitten löysin yhden mielenkiintoisen blogin ja sen kautta tänne.
  Täällä ollaan ja jos tuosta omasta blogiviidakostani on vaikea löytää tämä puutarha blogi, niin sen nimi on Kesän taikaa. Puutarhani sijaitsee Oulun seudulla ja olen vuosien hiljaiselon jälkeen taas ryhtynyt sitä hoiteleen.
  Seuraillaan ja hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
 7. Löysin tänne sattumalta tänään ja lisäsin kasvuvyöhykelistalle oman aloittelevan 'blogini'. Hyvä idea tämä vyöhykejuttu! Päivitykseen tuli pieni virhe, mutta en päässyt korjaamaan sitä, eli blogin nimi on väärin (haittaaks se ;))

  VastaaPoista
 8. Onnistuinkin poistamaan linkin, täytyy yrittää liittää blogi uudestaan ja oikein.

  VastaaPoista
 9. Valtavan upea idea! Toisinaan unohtaa, että kasvuvyöhykkeillä on merkitystä myös blogikirjoituksiin.

  VastaaPoista
 10. Löysin tänne jonkun toisen blogin kautta. Viime syksynä sain ehkä sinulta kutsun tähän, mutta jostain syystä ilmoittaminen jäi.Minulla oli silloin Vuodatuksen blogi, mutta nythön ne menettivät kuvansa. Nyt minulla on uusi blogi bloggerissa. Puutarha on Helsingissä. Liityin lukijaksesi,

  VastaaPoista
 11. Thiѕ iѕ a slеek dеsigneԁ digital conveсtion
  toastеr oven that will consiѕtently ԁelivеr ρerfect
  tastіng fοod every time. Cut pig-in-blanketfree from strip anԁ
  mаke 19 more ρigs-in-blankets in samе manner, arrangingthеm, seаm
  sidеs dοωn, аs they aгe
  mаde on ρrepaгed baking shеet. It also contains asorbic acіԁ, beet
  powder, drу уeast, defatted soy
  flоur, malіc acid, monocalcіum ρhoѕphate, modified corn stаrch, natural
  flavors, rehydrated еnzyme modifieԁ cheeѕe, sodium bicarbonate, sorbitan monstearаte, and xanthan
  gum.

  my web-site pizza pan akron market

  VastaaPoista
 12. I've been browsing on-line more than three hours as of late, yet I never found any attention-grabbing article like yours. It is lovely value sufficient for me. Personally, if all webmasters and bloggers made just right content as you did, the internet shall be a lot more helpful than ever before.

  my page augenlasern

  VastaaPoista
 13. Kiva blogi, lisäsin omani heti sinne.

  VastaaPoista
 14. Löysin tänne sattumalta ja lisäsin oman ihan uuden uutukaisen blogini tuohon listaan. Kiva blogi sinulla ja liityinkin lukijaksi. Nyt vain mietin että miten osaisin linkittää tuon karttakuvan avulla omasta blogistani suoraan tänne? Osaatko neuvoa?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...