tiistai 4. helmikuuta 2014

Seuraava Avoimet Puutarha Tapahtuma onkin kesäkuussa! Öppna Trädgårdar i Juni 2014!



Avoimet puutarhat avaavat porttinsa vierailijoille seuraavan kerran su 29.6.2014 klo 12-18
 Nästa Öppna Trädgårdar dagen är redan i Juni, sön 29.6.2014 kl 12-18!

Meillä oli Avoin Puutarha viime kesänä, kokemuksia ja kuvia voit katsella täältä:

Yllä valmisteluista. On mukava kiertää puutarhassa kun kasveilla on nimet ja lappuset. 
Päivä sattui olemaan helteinen joten lasten kahvila oli ahkerassa käytössä...
 

Tänä vuonna emme ole mukana mutta sitäkin innokkaampana toivon että Oulun lähistölle ilmottautuisi mahdollisimman paljon Avoimia Puutarhoja. Pitääpä heti varata päivä kalenteriin ja tehdä reittisuunnitelmaa lähempänä kyseistä päivää, missä järjestyksessä kohteita kierretään!

Jokainen Puutarha harrastaja joka miettii uskaltaisiko lähteä mukaan -kannustan, kannustan - on niin ihana kiertää muiden puutarhoissa, kaiken ei tarvitse olla valmista ja tietenkään kaikki kukat eivät kuki kerraallaan mutta jokaisesta isosta tai pienestä puutarhasta löytyy inspiraatiota vierailijoille!
Rohkeasti mukaan!

10 kommenttia:

  1. Voi että mikä ihana kahvila, kahvilanpitäjän hellemekko ja iloiset naamat! Sepä kiva, kiitos tiedosta, täytyy alkaa miettiä jos jossakin kävisi, viime kesänä jäi väliin. Omaa pihaani en voi avata, kun sinne ei pääse käymään laivamatkojen takia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi Saila, sinun puutarhaasi olisi ihana päästä tutustumaan muutoinkin kun niihin välityksellä... Jos matkustelu sinne vie päivän (?) niin puutarhasi voisi olla avoin jonakin muuna ajankohtana?

      Poista
  2. Ihana kuva, tuli niin ikävä kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kesä on pian.. Tänään paistoi aurinko ja ehdin sen säteistä nauttia kun vietin sairauslomapäivää kotona sohvalla....

      Poista
  3. Voi miten suloiset kahvilanpitäjät! Ja voi että kun mua harmittaa tuo siirto kesäkuulle! Olin aikonut jo avata oman puutarhani tänä vuonna, mutta sattuukin rippijuhlat samalle päivälle, mur!

    VastaaPoista
  4. Nyt kun katselee kesäkuvia niin ihmettelee värien kirkkautta!

    Satu, kiitos! Lapset olivat aivan mielissään, leipoivat piirakat kaverina etukäteen. Minäkin olin ihmeissäni miten päivämäärä oli siirtynyt elokuulta kesän alkuun? Tietysti jos samat puutarhat on auki, voi olla kiva nähdä myös alkukesästä. Tuohon aikaan pionit alkavat kukkimaan....

    Harmi Satu jos teilläkin menee ristiin. Meillä saattaa myös illat juhlat tiedossa tuona viikonloppuna...

    VastaaPoista
  5. Ihana tapahtuma, haluan kyllä vielä joskus osallistua itsekin, mutta nyt nautin toisten puutarhoista! Laitankin päivän heti kalenteriin.

    VastaaPoista
  6. Ihanat kesäiset kuvat ja lapsukaiset. Minäkin vielä mietin osallistumista...ehkä ensi vuonna...

    VastaaPoista
  7. Lisätäänpä päivämäärä kalenteriin. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  8. Hyvä tietää päivämäärä, kiitos! En aio osallistua tänä vuonna, vaan haluan ehdottomasti päästä kiertelemään toisten pihoihin. Kun on itse mukana, ei pääse mihinkään :(
    Nyt on se on aikaisemmin, itsekin taisin ehdottaa vähän aikaisempaa ajankohtaa. Ainakin viime kesänä, joka oli hyvä ja nopea kulultaan, tuntui ettei ole enää mitään tarjottavaa nähteille, kun kaikki olivat melkein jo kukkineet. Toivottavasti nyt ei ole kevät myöhässä....

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...