lauantai 19. huhtikuuta 2014

Viiden kysymyksen haaste.... Sadun parvekepuutarhasta  sain jo jonkin aikaa sitten hauskan haasteen (ja on mulla vielä yksi ruusuhaastekkin vastaamatta, eiköhän se tule tässä jossain vaiheessa, kun olen sitä jo niin kauan muhinut). Viisi kysymystä, joihin vastaan ja sen jälkeen viiteen ihanaan puutarhablogiin haaste eteenpäin! Kiitos Sadulle haasteesta!

 Viisi kysymystä:
1. Helpoin ja vaikein esikasvatettava kukka jota sinulla on ollut?
Helpoin on Dahlia, se kasvatetaan juurakosta eikä mene koskaan mönkään. Astereiden kanssa saan aikaiseksi rääpäleitä, mutta ne sitten jotenkin piristyy kun pääsee ulos. Keijunmekon kanssa en ole tähän asti vielä onnistunut mutta nyt näyttää lupaavalta =)
2. Koska aloitit kukkien parissa puuhastelun ja miksi?
Innostuin puutarhaharrastuksesta kun kaksoset olivat vauvoja enkä päässyt paljon kotoa liikenteeseen (en olisi halunnutkaan) ja sen seurauksena en haluaisi enää kesäisin olla töissä, en matkoilla, en mökillä. Kotona vain - ja puutarhassa!
3. Minkäläinen olisi unelmapuutarhasi? Mielenkiintoinen, erillaisia "puutarha-huoneita" kuten rauhoittumispaikkaa, lasten seikkailupuutarhaa, villiä puutarhaa, metsäpuutarhaa, keittiöpuutarhaa, ruusupuutarhaa, havu/rhodopuutarhaa, japanilaista puutarhaa sisältävä kokonaisuus. En voisi varmaan tehdä pelkästään yhdenlaista, kun kaikkia upeita ideoita tulee aina vastaan. Mutta katsotaan miltä näyttää viiden-kymmenen vuoden päästä.
4. Jos saisit kasvattaa vain yhtä kukkaa niin mikä se olisi ja miksi?
Dahlia, koska siinä on niin upeat värit ja suuret kukat ja se kukkii koko kesän.
5. Kuinka paljon tuli kuvia otettua viime kesänä puutarhastasi
Satoja.... Aivan valtavasti! Enemmän kuin lapsista. Siitä voi tulla joskus sanomista!

Ja nämä samat kysymykset lähetän seuraville Puutarha Ystäville:
Maatuskalle 
Kruunu Vuokolle 
Sailalle 
Multasormelle 
Piville 

Mukavia Kevätpäiviä ja Pääsiäispyhiä!


3 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta! Harmi, ehdin juuri vastata samoihin kysymyksiin! Sulla on ollut niin hyviä puutarhahaasteita, joihin en ole omien kiireiden takia ehtinyt ottaa osaa, ehkä nappaan nyt jonkun niistä sun alulle panemista vanhemmista kysymyssarjoista...

    VastaaPoista
  2. Näitä vastauksia on aina niin kiva lukea : )
    Minustakin daalia on super ihana, etenkin matalat lajikkeet. Niitä ei tuuli kaada ja kukkivat vuodesta toiseen yhtä komeasti.... siis kun ne talvetetaan kellarissa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...