lauantai 14. kesäkuuta 2014

Pikku Puutarhureiden touhuja- linkkikokoelma! Barnens trädgårds sysslor- länksamling!Puutarhataouhuista on tullut ihana yhteinen harrastus minulle ja lapsille...
Dawn Isaac kirjasta " Puutarhapuuhaa lapsille" löytyy aivan upeita, hauskoja, ihania ideoita. Laitanpa tänne tulemaan kirjasta näyttepalasia. Pojat jo vähän sitä selailivat ja löysivät oman parhaan ideansa jonka haluaisivat toteuttaa. Blogimaailmasta myös aina bongailen hauskoja ideoita. Siksispä päätin laittaa pystyyn linkki-kokoelman jonne toivon että kaikki pienten (ja isojen ) lasten äidit päivittäisivät parhaita idoitaan blogipostausten muodossa. Varmaankin löytyy muutamia mummojakin jotka pikku-puutarhureiden kanssa ovat keksineet hauskoja ideoita!Trädgårdssysslorna har blivit en gemensam trevlig hobby för mig och barnen.
Boken "Trädgårdssysslor för barn" av Dawn Isaac ger massor med inspiration.
Här kommer några smakprov av boken. 
Härlig inpiration hittar jag också från bloggvärlden och skulle nu vilja leta fram alla fina ideer om trädgårdssysslor med barnen. Om du har bloggpost om barn och trädgård, länka gärna din text med!


Minipuutarhan teko houkuttelee muitakin kuin äitiä...
En miniatyr trädgård skulle vara trevlig tycker mina mini-killar =)Betonista valetut hyppylaatat... nämä ovat niin kivan näköiset ettei haittaa vaikka ne jäävät maahan muistoksi sitten kun tyttöni on kasvanut isoksi.
Hoppa ruta - den här ideen är så fin att det inte gör något fast plattorna stannar kvar fast min flicka har växit ur dem..

10 kommenttia:

 1. Ihania ideoita! Noi ruutuhyppelylaatat ovat tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tekisi mieli tehdä tuollainen ruudukko =)

   Poista
 2. Ihanan näköinen kirja ja hyvä tuo linkki-idea!
  Näinkin jossain Alan Titchmarshin ohjelmassa pätkän tuon Dawn Isaacin puutarhasta ja juuri lasten puutarhaideoita. Oli mukavan näköistä, aikuisenkin silmään. Ja lasten puutarha ei ollut vain erillään oleva leikkipaikka vaan se limittyi ja lomittui muuhun puutarhaan. Eihän lapset halua oikeasti olla jossain takavasemmalla vaan siellä missä vanhemmatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin muuten ton Dawn Isaacin bloginkin:
   http://littlegreenfingers.typepad.com/

   Poista
  2. Kiitos vinkistä, löysin blogin ja siellä on yhtä huipuj juttuja kun kirjassa!
   Lisäsin tuon yhden linkin, 50 puutarhatouhua lapsille =)

   Poista
  3. Ihan totta, lasten puutarha juttuja on hyvä olla pitkin puutarhaa...Olisipa ihana nähdä tuo ohjelma. Pitääpä googlata..

   Poista
 3. Minäkin ihastuin tuohon hyppyruudukkoon, ihana! Kivoja ideoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja on pullollaan hyviä ideoita. VArmaan osa sellaisia mitä opettajat voisi tehdä lasten kanssa mutta myös täällä kotona. Meidän pojat olivat innoisaan tuosta dinosaurus puutarhasta. Mietin jos sellaisen istuttaisin tänn sisälle... saniaisista jne.

   Poista
 4. Ihana postaus ! Ja tosi mielenkiintoinen kirja : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari linkistä, tuossa on paljon hyödyllistä tietoa minulle ja varmasti muillekin pienten lasten pihaa ja puutarhaa suunnitteleville!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...